FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL 0-0

SEPSI - VIITORUL 0-0 // Eugen Neagoe a evidențiat părțile bune ale remizei contra lui Gică Hagi: „Sper ca punctul ăsta să ne trezească și să batem FCSB!”

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 22:27

Sepsi și Viitorul au remizat în ultimul meci al etapei cu numărul 3 din play-off, scor 0-0. Antrenorul Eugen Neagoe a extras părțile bune ale partidei.

„Am făcut un joc modest, foarte modest. Rezultatul de pe tabelă e cel corect. Asta e situația. Îmbucurător e că nu am primit gol și că am luat primul punct în play-off.

Avem mai mulți jucători cu probleme, dar am câștigat jocuri importante și fără un atacant, cu Craiova, FCSB, Viitorul, cu Tandia folosit vârf. Din păcate, astăzi am jucat tare modest.

Chiar am discutat astăzi la ședință și am ghicit exact primul «11» al Viitorului. Nu ne-a surprins Gică, dar noi nu am jucat ce ce trebuia și ce am mai demonstrat că putem.

Sper să fie un început punctul din această seară. Sper să ne trezim. Ne dorim să câștigăm etapa viitoare, cu FCSB. I-am bătut aici, am marcat 4 goluri, dar atunci am avut o atitudine extraordinară”, a declarat Neagoe pentru Look Sport.

Vezi și: 

Punctul rezervelor » Cu gândul la semifinala de Cupă, Gică Hagi obține o remiză prețioasă în play-off! Cum arată acum clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
103179470776675
Sabin Ellak  •  02 Aprilie 2019, 15:35

SEPSI OSK va bate FCSB....dar nu datorita filozofiei de joc al lui Neagoe,ci datorita abnegatiei jucatorilor.SEPSI nu are atacanti,si tot nu baga pe Hadnagy Attila,doar pentru faptul ca este maghiar.Neagoe joaca un fotbal defensiv demodat.SEPSI cu un antrenor modern ar putea sa ajunga mai sus,cu inca doi atacanti veritabili si cu un portar ca lumea ! Deschideti ochii cei din conducerea lui SEPSI...nu este in stare sa castige un meci echipa si mentineti in continuare pe Neagoe.Clujul a adus pe Petrescu dupa meciuri castigate de Minteuan in serie,si noi abia castigam un punct pe teren propriu(vezi sfarsitul anului precedent si rezultatele din acest an)....trebuie o mica schimbare,ca sa imbunatatim atat strategia cat si tactica de joc.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  02 Aprilie 2019, 12:11

Haide Neagie, baga autobaza in poarta si incearca "Marea cu degetul"!

magic4ever
magic4ever  •  02 Aprilie 2019, 11:35

Sepsi o sa incurce pe FCSB si se termina campionatul!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează