FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL 0-0

SEPSI - VIITORUL 0-0 // VIDEO Eric de Oliveira propune un gol marcat în week-end pentru trofeul Puskas: „Ar fi frumos ca toată România să îl promoveze!”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 22:51

Viitorul a remizat în deplasarea de la Sepsi, scor 0-0. Brazilianul Eric de Oliveira (33 de ani) a fost titular în premieră de la revenirea la Viitorul și vine cu o propunere inedită pentru trofeul „Puskas”, acordat de FIFA.

„Mă bucur că am primit încă o șansă. Echipa a fost foarte concentrată pentru acest meci, ne-am pregătit foarte bine în ultimele două săptămâni, dar nu ne-au ieșit toate. Sunt fericit că am putut reveni la un meci de play-pff. Acum privesc în față, sper să mai prind minute.

Încerc la antrenamente să joc cât mai aproape de Rivaldinho, el este nouarul nostru. O să muncim în continuare, meciul viitor poate vom marca.

De mâine, ne gândim la meciul de Cupa României cu Craiova. Sperăm să trece de Craiova, iar în finală totul e posibil. Mergem peste tot cu gândul de a învinge”, a declarat Eric pentru Look Sport.

Golul lui Moldoveanu, propus la trofeul Puskas 

Brazilianul Eric de Oliveira, provenit din țara execuțiilor sclipitoare, a fost impresionat de golul din „foarfecă” marcat de Robert Moldoveanu în derby-ul Ligii secunde dintre Petrolul și „U” Cluj, scor 1-0. 

Ar fi frumos ca toată România să încerce să promoveze golul marcat de Moldoveanu pentru trofeul Puskas, a fost foarte frumos”.

Vezi și: 

Punctul rezervelor » Cu gândul la semifinala de Cupă, Gică Hagi obține o remiză prețioasă în play-off! Cum arată acum clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gerularupeimana
gerularupeimana  •  02 Aprilie 2019, 02:05

Cum sa promovezi golul pentru trofeul Puskas, daca pe lista FIFA nu e inclus?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează