FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL

SEPSI - VIITORUL // VIDEO + FOTO Intrare horror la Hagi! Ianis a rămas cu urmele crampoanelor pe genunchi » Arbitrul nu a arătat nici „galben”!

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 21:10

Sepsi și Viitorul au terminat la egalitate, scor 0-0. Ivorianul Ousmane Viera a avut o intrare extremă de dură asupra lui Ianis Hagi în debutul reprizei secunde, la scorul de 0-0.

În minutul 48, o minge bâlbâită la mijlocul terenului, în zona neutră, i-a adus față în față pe Ianis Hagi și Viera. Fundașul central al lui Sepsi a avut o intrare dură cu talpa sus, direct pe genunchiul căpitanului Viitorului. 

Ianis a rămas prăbușit pe teren, țipând de durere, cu urmele crampoanelor impregnate în piele. „Centralul” Marcel Bîrsan nu a acordat nicio măsură disciplinară, deși Viera era recidivist, fiind al treilea fault dur comis astăzi.

După clipe bune de îngrijiri, Ianis a reintrat în joc, iar Sepsi OSK rămâne în continuare singura formație din Liga 1 fără cartonaș roșu primit.

 Vezi VIDEO cu faza

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (72)
pake_spp
pake_spp  •  25 Februarie 2019, 23:01

Acum trebuia sa vina DNA-ul sa-l ia pe *** asta de arbitru, e ***! Tara e vanduta ungurilor...va de capul nostru!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  23 Februarie 2019, 21:43

Bârsan e nume de fcsbist!:)))

1260234347346768
Ioan Trisi  •  23 Februarie 2019, 16:53

Alo, d-l mare fost jucator si actualmente mare antrenor de la Sepsi,nu mai aveti nimic de zis? 11 m nu a fostdeoarece jucatorul de la Sepsi a coborat capul la nivelul gnunchiului,marele Tandia nu stie nici sa execute 11 m iar salbaticul ala trebuia eliminat! Ce mare antrenor si echipa e la Sf.Gheorghe! Nu mai faceti memorii pe la FRF?

Vezi toate comentariile (72)
Comentează