FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Serginho, cît Vali Lazăr şi Dorin Rotariu la un loc! Sezonul trecut portughezul a fost peste noii colegi de la Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 15 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 15 februarie 2015 17:14

Dinamo l-a adus în această vară pe fundaşul stînga Serginho, venit din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu FC Braşov.

Sezonul trecut, fundaşul portughez a avut o evoluţie foarte bună şi le-a oferit colegilor săi şapte pase de gol, fiind al patrulea în topul pasatorilor din Liga 1, avînd tot atîtea assist-uri cît Dorin Rotariu şi Vali Lazăr la un loc, şi mult mai multe decît concurentul său pe post, Steliano Filip (2).

În anul 2014, cel mai bun pasator al dinamoviştilor a fost Cosmin Matei, cel care a dat cinci assist-uri. Decarul "cîinilor"este urmat în top de Dorin Rotariu, cu patru pase, Vali Lăzăr, cu trei pase de gol şi Steliano Filip, cu două.

Cel mai bun pasator de anul trecut în Liga 1 a fost Lucian Sînmărtean, care a dat 13 pase de gol, urmat de alţi doi stelişti, Adi Popa şi Alex Chipciu, cu opt, respectiv şapte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1745flo
1745flo  •  15 Februarie 2015, 19:20
Postat de ovidiu_3003 pe 15 Februarie 2015, 15:07

...dinamo termina pe doi ...

Logic asa ar trebui sa fie...

calinescu_
calinescu_  •  15 Februarie 2015, 16:55
Postat de unico_biancorossi pe 15 Februarie 2015, 14:49

ala este o clona, unul dintre cei 3-4 vestiti useri stelisti inventatori ai clonelor, fiecare cu cel putin 10 la activ. calinescu cel adevarat nu mai scrie pe gsp de 2 ani. serginho este un fundas bun, dar si mai bn ca toti la un loc este gordan bonuza.

MICULE PARANOIC, IAR AI APARUT ....????? IAR E LIBER (PROBABIL CU BILET DE VOIE) LA BALACEANCA ....!!!! EU N-AM CUM SA TE CITEZ PENTRU SIMPLUL MOTIV CA NU-MI, PUN MINTEA CU PRROSTII ....!!! FIIND VORBA DE CLONE CRED CA TU ESTI UN ACCIDENT GENETIC TE LA TIPARUL LUI DOLY , NU DE ALTA DAR PANA SI CHIRICHES TE-A INNEBUNIT ....!!! STIU CA ESTI "CLONAT" IN 10-12 "CREATURI" PRIN CARE ITI ETALEZI MICIMEA SPIRITUALA SI ITI ALIMENTEZI PARANOIA CU NUMEROASE LIKEURI !!! ITI UREZ INSANATOSIRE GRABNICA IAR PANA ATUNCI SA NU MAI PACALESTI PE MEDICI ....!!! :)))))))))))

bogdan9582
bogdan9582  •  15 Februarie 2015, 16:43

gordan bunoza pare a fi un fundas bun, am vazut ceva cu el pe youtube si are interventii bunicele, doar ca pare a fi fundas stanga mai mult decat central....acum sa vedem daca semneaza si ce va fi de capul lui.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează