FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-1

Șoc pentru cei din staff-ul lui FCSB când au văzut cifrele: un titular a atins mingea de numai 6 ori cu Voluntari!

Articol de , , - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 18:08 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 19:10

Monitorizarea InStat de la Meciul FC Voluntari - FCSB scoate în evidență cifre incredibile în dreptul prestației atacantului Sergiu Buș (28 de ani), care a fost pe teren în primele 45 de minute: a jucat doar 6 mingi, n-a tras niciun șut și n-a câștigat niciun duel.

Înfrângerea FCSB-ului la Voluntari, sâmbătă seara, e surprinzătoare, însă există ceva în acest meci care trebuie să șocheze și mai mult decât faptul că liderul campionatului după primele două runde a fost învins. Și anume, prestația pe care a avut-o Sergiu Buș, vedeta campaniei de achiziții a trupei roș-albastre în vara lui 2020.

Firma InStat, care monitorizează jocurile din Liga 1, oferă concluzii realmente șocante în privința vârfului pe care FCSB l-a adus de la Gaz Metan, după ceea ce a însemnat cel mai bun sezon din cariera acestui jucător. Buș a fost titular sâmbătă și a stat pe teren întreaga primă repriză. În care, ATENȚIE, a atins mingea de numai 6 ori!!! Practic, a pus piciorul pe balon, în medie, o dată la fiecare 7,5 minute!

A pierdut două dintre cele 6 mingi jucate, iar în ofensivă a fost zero cu adevărat: niciun șut pe și spre poartă, nicio pasă care să creeze o ocazie de gol, nicio centrare. Practic, Buș nu a contat deloc la niciun capitol, iar radiografia celorlalți parametri e umilitoare:

  • Recuperări: 0
  • Deposedări: 0
  • Dueluri aeriene: 3/0 câștigate
  • Dueluri în atac: 4/0 câștigate
  • Dueluri defensive: 4/0 câștigate
  • Driblinguri: 1/0 reușite

La pauză, Buș a rămas la cabine și în locul său a apărut un alt fotbalist venit în această vară, Buziuc. Care a jucat la fel de slab, însă chiar și așa a atins mingea de două ori mai mult decât o făcuse Buș și a și tras un șut pe poarta lui Râmniceanu.

 Câștigă 150.000 pe an

Sergiu Buș a venit din postura de fotbalist liber de contract. Becali n-a plătit niciun euro pe el, în schimb, i-a oferit un salariu mare pentru ceea ce există acum în lotul lui Toni Petrea. Buș are 12.500 de euro pe lună în acest sezon, însă contractul său prevede mărirea contractului de la un an la celălalt. 

10 goluria înscris Buș, în sezonul precedent, în cele 30 de meciuri pe care le-a disputat în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș

Scouterul Gigi distruge echipa

În eșecul cu Voluntari, cei mai slabi jucători din echipa lui Toni Petrea au fost chiar cei 3 jucători aduși în această vară, Briceag, Buș și Buziuc, toți la dorința exclusivă a patronului. Buș a avut cel mai slab index InStat, singurul care nu a depășit bariera de 200 de puncte. Indexul InStat constituie o evaluare, ca medie, după toate criteriile relevante pentru prestația unui fotbalist. Printre realizările luate în calcul: goluri marcate, pase de gol, dueluri câștigate, driblinguri, pase precise, chiar și volumul de minute jucate. 

Top 5 cei mai slabi jucători de la FCSB în meciul de sâmbătă

  • S. Buș: indice InStat186
  • Buziuc 205
  • Vână 222
  • Briceag 226
  • Fl. Tănase 234

 

Man a fost cel mai bun de pe teren

În ciuda eșecului, FCSB a avut în teren un fotbalist cu un randament deosebit. E vorba despre Dennis Man, a cărui prestație a fost excelentă și, de fapt, are cel mai mare Index InStat dintre toți cei care au evoluat, inclusiv jucătorii Voluntariului. Man a strâns 321 de puncte, iar la câțiva parametri a stat foarte bine: a tras 7 șuturi, dintre care 3 cadrate, a și marcat singurul gol, a câștigat 60% dintre duelurile ofensive, iar peste jumătate din cele 11 driblinguri pe care le-a încercat i-au reușit. 

Cel mai bun de la Voluntari a fost Ricardinho, 317 index, în vreme ce brazilianul Eric, în ciuda faptului că a fost la originea ambelor goluri marcate de trupa lui Teja, are un index de numai 253

VIDEO. Toni Petrea: „Am antrenat fazele fixe, dar se pare că am antrenat degeaba

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ministrul Ionuț Stroe, veste excelentă pentru FCSB: „E făcut din bani publici, prezența acolo NU poate fi îngrădită”

Ilie Dumitrescu, ironie la adresa lui Toni Petrea: „Au fost rațiuni tactice, nu avea pe cine să mai scoată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (72)
visarionpalnie
visarionpalnie  •  14 Septembrie 2020, 13:50

Sa vina Lutzu coach, mache cu aia fizica, mm cu aia psihiatrica ca de nu, incepe degringolada si intervine iarasi gheorghe becali sa-si protejeze investitia:))

spion_kop
spion_kop  •  14 Septembrie 2020, 09:26

șoc, pământul e plat si fecesebeaua nu e steaua, jesepe raporteaxa că, șoc, au venit banii de la palat, șoc!!!!

parpalache
parpalache  •  14 Septembrie 2020, 08:00

Explicatia consta ca el a jucat ca varf!Iar varful este dependent de mingiile pe care le primeste de la coechipieri!Dar Voluntari a practicat un om la om necrutator iar fcsb-ului in conditiile astea, nu i-a mai mers jocul,practic neintrand in careul Voluntarilor-ca sa poata arbitrii sa dea penalty-urile din program!

Vezi toate comentariile (72)
Comentează