FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CSU CRAIOVA

FOTO Hanca n-a scăpat de furia galeriei Craiovei » Ce s-a întâmplat la Voluntari: „Mercenarule!”

Fanii lui CSU Craiova și-au vărsat furia asupra lui Sergiu Hanca (30 de ani), în timpul reprizei secunde a deplasării de la Voluntari. +4   FOTO
Fanii lui CSU Craiova și-au vărsat furia asupra lui Sergiu Hanca (30 de ani), în timpul reprizei secunde a deplasării de la Voluntari.

Articol de , - Publicat duminica, 26 februarie 2023 19:29 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 20:00

Fanii lui CSU Craiova și-au vărsat furia asupra lui Sergiu Hanca (30 de ani), în timpul reprizei secunde a deplasării de la Voluntari. 

  • CONTEXT: Ionuț Vînă și Sergiu Hanca au considerat că nu le-a fost respectat contractul atunci când au fost trimiși să se pregătească separat de echipă și au pornit procesul;
  • Memoriile lor au fost respinse miercuri de Comisia de Soluționare a Litigiilor de la FRF;
  • Vînă și Hanca pot face recurs în România la decizia comunicată miercuri de CNSL, iar în eventualitatea unui nou verdict nefavorabil, au posibilitatea de a se adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Sergiu Hanca trăiește un paradox la Craiova. A depus un memoriu împotriva clubului și vrea să obțină peste două milioane de euro. Cu toate astea, Eugen Neagoe continuă să se bazeze pe el.

Sergiu Hanca, înjurat de fanii Universității Craiova

Astăzi, în deplasarea de la Voluntari, Hanca a fost rezervă. Imediat după golul de 1-0, marcat de Vadim Rața în minutul 50, fostul mijlocaș dinamovist a fost trimis la încălzire.

Spre ghinionul lui, a nimerit chiar lângă sectorul unde a fost amplasată galeria Universității. Fanii l-au înjurat și i-au strigat: „Mercenarule! Milionarule!”. Scandările au fost însoțite și de un gest de protest, bani aruncați pe gazon, spre Hanca.

Hanca a fost introdus de Neagoe în minutul 57, în locul lui Cîmpanu, dar fără vreun impact major asupra jocului. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Adrian Mititelu duce teoria conspirației la următorul nivel în conflictul cu Sepsi: „Am înțeles că asta vrea Viktor Orban!”

Revenire după 7 luni la FCSB » Surpriza pregătită de Pintilii în deplasarea cu FC Argeș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
superdaniel72
superdaniel72  •  04 Aprilie 2023, 19:04

PTIU! PTIU! PTIU!

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  27 Februarie 2023, 16:04
Postat de koba. pe 27 Februarie 2023, 08:35

Nu ma mira de ce radea pietrarul din cluj de tine....si mai nou , tot gsp-ul! Ai minte de copil de 12 ani.

Cine ma tipul ala care imi cerea ponturi si isi facea piscina in Portugalia cu 200k dar avea nevoie de asigurari de sanatate? :)) el "investitor" in dogecoin si nfturi hahah saracu numai tepe ia incepand cu caritasul

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  27 Februarie 2023, 16:01
Postat de koba. pe 27 Februarie 2023, 08:34

Ti-am zis papushel ca nu folosesc bumblee si tinder. Pune avocatii aia imaginari sa contacteze gsp - ul sa vada cate conturi am! Doamne ce pqrostalau!!!

Doar grindr ah? :))) si tu vb ca gardeanu ce ai auzit de la clienti in uber. Ai auzit de privacy laws? Cine sunt eu FBI sa imi spuna gsp cate conturi ai? :))) oricum stiu cine esti un postac mincinos cu 50 de conturi

Vezi toate comentariile (14)
Comentează