FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sergiu Hanca, deznădăjduit după discuțiile cu foștii colegi de la Dinamo: „Făceam caterincă, dar nu vor mai juca deloc. Faliment!”

Sergiu Hanca (28 de ani), mijlocaș la Cracovia, deplânge situația lui Dinamo. Internaționalul român nu crede că fosta lui echipă se mai poate salva de la faliment.
Sergiu Hanca (28 de ani), mijlocaș la Cracovia, deplânge situația lui Dinamo. Internaționalul român nu crede că fosta lui echipă se mai poate salva de la faliment.

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 22:45 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 22:55

Sergiu Hanca (28 de ani), mijlocaș la Cracovia, deplânge situația lui Dinamo. Internaționalul român nu crede că fosta lui echipă se mai poate salva de la faliment. 

Sergiu Hanca a evoluat 3 ani pentru Dinamo, între ianuarie 2016 și ianuarie 2019. Performanțele „câinilor” nu au fost notabile în acel interval, dar echipa s-a menținut pe linia de plutire. Odată cu sosirea investitorilor spanioli, lucrurile au degenerat. Fotbaliștii sunt neplătiți de la startul sezonului, unii au plecat, iar restul așteaptă momentul oportun să o facă. Hanca nu vede cum ar putea fi evitat falimentul.

Sergiu Hanca: „Chiar cred în falimentul lui Dinamo”

„Mai am prieteni, foşti colegi cu care vorbesc. E trist şi nu doar din ce vorbesc cu ei, ci din ce am văzut când am fost acolo. Sincer, chiar e trist. Înainte luam totul mai în glumă, mai în serios, râdeam, făceam caterincă «Jucaţi de la 11 anul viitor». Acum cred că o să joace de la 11. Nici de la 11 nu o să mai joace, nu vor mai juca deloc. Eu chiar cred în scenariul falimentului în momentul de faţă. 

Să nu mă înţelegeţi greşit, mi-aş dori din tot sufletul să o scoată la capăt şi să ia campionatul. Dar în momentul de faţă, cu aceşti impostori, că nu ştiu cum să îi numesc altfel, aceşti oameni care au apărut de nicăieri, care se joacă cu viaţa unui club... Nu văd bine situaţia deloc”, a declarat Sergiu Hanca, conform Telekom Sport

Deja le-au făcut viețile un dezastru. I-au împachetat deja, i-au împachetat de Crăciun, de Revelion. Să minţi un om atâtea luni de zile, să îl minţi cu neruşinare  şi să îl tratezi... Măcar să le arăţi respecţi, să le spui că nu sunt bani şi vedem ce o să fie, dacă o să fie sau nu. Nu ştiu şi ei fanii câtă putere mai au, cât o mai pot ţine. Ei sunt singurii care în ultimul an au ţinut acest club în viaţă. 
- Sergiu Hanca

VIDEO. Ricardo Grigore, declarații la reunirea dinamoviștilor: „Suporterii au spus că sunt alături de noi. Încă trebuie să avem speranțe!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cum s-a autosabotat Dinamo ani de zile » Ahmed Bani e doar vârful aisbergului: „Românii au stricat tot, nu spaniolii!”

Diego Fabbrini începe negocierile cu o formație din Liga 1 » Italianul vrea să câștige titlul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
514091889218839
Mihai Buzea  •  04 Ianuarie 2021, 11:53

RESPECT Sergiu

bubunika
bubunika  •  04 Ianuarie 2021, 04:47

Matineu'!

markjohn
markjohn  •  04 Ianuarie 2021, 01:41
Postat de George Nelu pe 04 Ianuarie 2021, 01:30

Sergiule daca asa gandesti tu despre Dinamo, chiar n-ai nici o treaba cu Dinamo.

cum adica gandeste asa? pai omul doar a spus ce stie o tara intreaga. doar ca el a mai vorbit si cu jucatorii de la *** care au confirmat falimentul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează