LIGA 1  ·  DINAMO

Sergiu Hanca, verdict pesimist: „Va mai dura ani până când Dinamo va reveni în top” + comparație între Negoiță și patronul de la Cracovia

Sergiu Hanca
Sergiu Hanca

Sambata, 04 Aprilie, 17:50

Sergiu Hanca, mijlocașul polonezilor de la KS Cracovia, a împlinit azi 28 de ani. Izolat din cauza pandemiei, fostul căpitan al lui Dinamo a intervenit la TV și a vorbit despre degringolada interminabilă din „Ștefan cel Mare”

„Câteodată, chiar sunt trist pentru ce se întâmplă acolo. Chiar îi spuneam soției acum câteva zile că mi-e dor de foștii colegi, îi văd că se chinuie. 

Mi-aș dori din tot sufletul ca Dinamo să-și revină, dar nu cred că e posibil acest lucru prea curând. Cred că va dura ani până Dinamo va reveni iar în top”, a spus Hanca, la TV Digi Sport.

Hanca: „Negoiță ne-a respectat. Azi mai mult, mâine mai puțin”

Sergiu Hanca a făcut apoi o comparație între Janusz Filipiak, finanțatorul Cracoviei, și Ionuț Negoiță, fostul său patron de la Dinamo.

„Sunt unele diferențe între patronul nostru și Negoiță. Patronul nostru e identic cu Bill Gates. Dar există și asemănări. Patronul nostru nu vine în vestiar. Nici domnul Negoiță n-a fost în vestiar. Am fost respectați de Negoiță, cât a putut dânsul. Azi mai mult, mâine mai puțin”, a spus Hanca.

Citește și alte știri despre Dinamo:Unul dintre criminalii în serie care au îngrozit România a fost eliberat după 22 de ani. Mesaj pentru o persoană care l-a supărat: “Nu ca o ameninţare, e ca o urare, înțelegi?”

Libertatea

Comentarii (3)

andyandrei2015  •  05 Aprilie 2020, 00:16

ce comparatii face si asta auzi bill cu negoita,mori de ras,si cica revine in top,poate se desfiinteaza,daca nu se termina dezasstrul asta !

catalin.palcu  •  05 Aprilie 2020, 00:10

Ce top, Sergiule ? Din pacate, sa nu ne pasca vreo retrogradare sau falimentul . Acum, dupa pandemia asta, vor fi si mai putini bani in piata si sanse chiar si mai mici de a gasi un nou proprietar cu buzunarele mai largi

creeperno999  •  04 Aprilie 2020, 22:49

Va dura ani pana suntem pe locurile 5-6. In top vom fi dupa decenii

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Leipzig - Hertha Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

St. Pauli - Heidenheim

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - Holstein Kiel

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Fortuna Dusseldorf - Schalke 04

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Hoffenheim - Koln

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Mainz

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Padeborn

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1