FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sergiu Popovici iese la atac: "Rednic a venit la mine, nu m-am dus eu să-i mai cer o șansă"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 10:21

Sergiu Popovici (25 de ani) a plecat de la Dinamo după doar șase luni petrecute în "Groapă" și numai 14 meciuri strânse în tricoul "câinilor".

Fundașul îl contrează pe Mircea Rednic, antrenorul care a declarat după meciul cu Hermannstadt că i-a mai dat o șansă lui Popovici de a rămâne la Dinamo, însă acesta n-a fost convins de următoarea evoluție a fotbalistului.

"Da, putem să-i spunem și așa (n.r. întrebat dacă Rednic i-a mai dat o șansă după meciul cu Hermannstadt). Dacă aşa a zis el... mi-a dat o şansă. Păi, nea Mircea a venit la mine, nu m-am dus eu să-i mai cer o şansă, el mi-a zis.

Atunci, în meciul cu Viitorul, Olteanu luase roşu, apoi a intrat Grigore în locul lui şi făcuse penalty în minutul 93 şi m-am gândit că o să aibă nevoie de mine. Mă duceam la antrenamente, normal, mă antrenam 100% şi apoi a venit şi m-a întrebat dacă aş putea să-l ajut. Atunci a zis el că vrea să-mi mai dea o şansă", a spus Popovici pentru Prosport.

"Popovici e singurul dintre cei cu care am avut o discuţie, care m-a rugat să-i mai dau o şansă. Nici Olteanu nu dă o mare siguranţă, a şi făcut greşeli. Am zis «bă, şi eu am fost fotbalist». I-am mai dat o şansă. Nu pot spune că a jucat mai bine sau mai rău azi faţă de cum evoluase în restul sezonului. Ăsta e Popovici" Mircea Rednic, la finalul partidei cu Hermannstadt

Popovici a vorbit și despre antrenorul cu care s-a înțeles cel mai bine: "Păi, bine m-am înţeles cu Liviu Ciobotariu, la Vaslui. Apoi Cristi Pustai, pe care l-am avut la Botoşani. M-a vrut la Mediaş, am venit pentru el. Cu el m-am înţeles cel mai bine".

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
pantokrator
pantokrator  •  03 Ianuarie 2019, 12:50

Ti-am dat like ca am ras susținut! Dar chiar asa e! N-am vazut in viata mea atatea centrari la adversar! Oare pe el nu-l deranjeaza!? Ca pe mine m-ar durea, in locul lui!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Ianuarie 2019, 11:47

Știm cu toții ce face Popovici când iese la atac: centrează în primul adversar. Chiar este un mister ce a văzut la el cine l-a adus. Să iasă în față, ca să îl ungem cu smoală și să-l tăvălim prin fulgi.

vasy86le
vasy86le  •  03 Ianuarie 2019, 11:30
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 03 Ianuarie 2019, 11:02

ce ai facut pe unde ai fost nu ma intereseaza .chestia e ca la dinamo ai fost cu vaca la pascut !daca a venit rednic la tine si te-a rugat sa-l ajuti in meciul respectiv ,fiind ultima ta sansa de a confirma la dinamo ,trebuia sa rupi gazonul ca sa arati ca meriti locul in echipa .din pacate ai fost precum am scris mai sus .locul tau nu e la dinamo mergi sanatos in alta parte ,succes !

Popovici, e genul de jucator care vrea dar nu poate, am vazut ca se zbatea el sa dea o pasa buna, sa centreze, sa faca ceva, dar nu are talent, el cum prindea mingea centra, centra doar sa scape de ea ca din cate centrari a dat, niciuna nu s-a dus la un coleg, ci la adversari. E urat din partea lui sa spuna ca Rednic a venit la el, pai a venit sa-ti mai dea o sansa, daca erai fotbalist ai fi profitat de sansa acordata si i-ai fi multumit ca ti-a mai dat o sansa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează