FOTBAL  »  LIGA 1  »  GERMANIA / STRANIERI

Sergiu Radu in pericol

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2007 00:00

Desi ziarele il vedeau titular la Wolfsburg in noul sezon, "Schija" a aflat de la antrenorul Magath ca nu-i asa. Antrenorul Wolfsburgului, Felix Magath, pare sa aiba un dinte impotriva romanilor. Deunazi a anuntat ca Vlad Munteanu nu intra in planurile sale pentru debutul sezonului, iar mai nou i-a casunat pe Sergiu Radu.

Magath n-a fost multumit cu evolutia lui "Schija" in ultimul amical, contra lui Vorsfelde (7-0). L-a inlocuit dupa numai 37 de minute, iar apoi, voalat, a spus si ce l-a deranjat: "Prefer ca atacantii mei sa-si creeze ocazii si sa le rateze decit sa nu-si creeze niciuna".

Consecinta? Degeaba a dat romanul 6 goluri pentru Wolfsburg in pregatiri. Desi ziarele locale il vedeau titular in noul sezon, Magath nu mai e dispus sa-i garanteze acest lucru.
"Pe Radu l-am laudat deseori in pregatiri. Dar ca sa intre in primul unsprezece va trebui sa trudeasca exact ca si ceilalti", sustine acum tehnicianul german. Mai mult, Wolfsburger Nachrichten a aflat ca, nemultumit de materialul pe care-l are la dispozitie, Magath vrea sa cumpere inca un atacant.

Playtech: BOMBA din România care REVINE la TV, după ani de zile! E una dintre cele mai senzuale femei din România. FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează