FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-1

Severin, pământ roş-albastru! Paradoxul Stelei: fără galerie, dar cu stadionul de partea ei în deplasare

Articol de - Publicat joi, 31 martie 2016 00:00

Campioana n-a avut galerie în Mehedinţi, dar a avut de partea ei un stadion plin care a susţinut-o din primul până în ultimul minut.

Severinul iubeşte Steaua! Acest lucru a fost demonstrat aseară pe "Municipal" când Stanciu şi compania au fost aclamaţi încă de la încălzire de peste 8.000 de fani. Chiar şi Chipciu, hulit pe alte stadioane din România, a fost aplaudat de publicul din Severin.

Soţia acestuia, Andreea, a venit special de la Bucureşti şi i-a ţinut pumnii strânşi mijlocaşului alături de restul fanilor de la tribuna I.

Ştiind că la ora meciului, marea majoritate a celor care se vor afla pe stadion vor ţine cu Steaua, oficialii gorjeni au pregătit un mesaj mobilizator pentru jucători la şedinţa tehnică din jurul prânzului.

A fost ultimul moment când Edward Iordănescu şi-a văzut jucătorii şi-a vorbit deschis cu ei!

"Concentrarea este cel mai important lucru la acest meci! Avem de luptat cu cea mai bună echipă din România, cu echipa campioană, iar noi trebuie să fim superiori! Trebuie să facem tot ce putem să depăşim momentele grele din meci şi cel mai important lucru: încercaţi să ignoraţi publicul. Va fi stelist şi va susţine Steaua din primul minut! Chiar dacă jucăm acasă, Steaua va avea publicul de partea ei! Trebuie să lucraţi mental şi psihic şi să treceţi peste toate problemele din meci!", le-a transmis Edi fotbaliştilor.

Discursul de la hotel a fost confirmat pe stadion, doar 200 de fani veniţi de la Tg. Jiu i-au susţinut pe Hora şi Săpunaru, restul publicului a fost stelist! Chiar şi în momentul eliminării lui Mrzljak tot stadionul a aplaudat decizia lui Marius Avram.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
hanmocar
hanmocar  •  31 Martie 2016, 14:09

fițuica CRAPĂ de ciudă !!! CRAPĂ fierea-n dușmani !!! Forza Steaua ! Forza Gigi ! Forza Reghethustra !!! Forza MM !!! CAMPIONII, CAMPIONII, OLE , OLE , OLE !!!

863294053756086
Roxi Baciu  •  31 Martie 2016, 11:00

Parca Steaua nu are supoerter?Cu toate magariile facute impotriva luiBecali lumea iubeste STRAUA.Inclusiv Sumi care este un mare rival a recunoscut.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close