FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sexy-impresara Laurette Nogo, furioasă după scandalul provocat de Magaye Gueye: „Nu am relații intime cu fotbaliști! Sunt soția și amanta unui singur bărbat”

Laurette Nogo @Facebook +11   FOTO
Laurette Nogo @Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 23:41 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 00:20

Impresara Laurette Nogo susține că a avut de suferit în urma scandalului creat de Magaye Gueye, fotbalistul lui Dinamo.

  • Atacantul francez are o răfuială cu Pablo Cortacero, căruia i-a adresat cuvinte jignitoare, într-un video din jacuzzi, în care mai apar și două femei - detalii, AICI.
  • Laurette Nogo afirmă că s-a creat o confuzie între numele ei și cel al uneia dintre femeile care apare în clip alături de Gueye, Laurette Atindehou.

Laurette Nogo: „Nu răspund pentru ce fac alte femei!”

„Ați putea oare să nu mai faceți comparații între mine și ea? Mereu când îmi zic prenumele, toată lumea, și aici nu mă refer doar la cei din lumea fotbalului, cred că sunt ea. Iar când cineva întreabă de mine, se zice că sunt un fake-agent și multe altele... Doar pentru că sunt confundată cu ea. 

Laurette Lore Nogo NU are relații intime cu jucătorii de fotbal, ci doar profesionale. E nevasta și amanta unui singur bărbat, și acela este Salif Nogo! Sunt impresar și singurele întâlniri pe care le am cu jucătorii sunt până la ora 8, cel târziu. Și doar profesionale! Mi-aș dori să se clarifice această problemă, pentru că îmi afectează viața profesională. Mi se întâmplă să fiu întrebată de patronii cluburilor dacă sunt această Laurette înainte să ajung să discut despre propuneri ale dosarelor sau transferuri ale jucătorilor. 

Nu controlez viața nimănui, decât pe a mea. Nu răspund pentru ceea ce fac alte femei și pentru comportamentul acestora. Răspund doar despre viața mea! Vă rog să nu mai vorbiți dacă nu cunoașteți”, a scris Laurette Nogo pe contul de Instagram.

+7 FOTO

Scandal la Dinamo cu Magaye Gueye

Atacantul francez folosește un limbaj licențios la adresa șefilor într-un video: „Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p*** de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro... Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p***! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, sunt cuvintele rostite de Magaye Gueye, conform Prosport. 

Sexy-impresara Laurette Nogo, furioasă după scandalul provocat de Magaye Gueye: „Nu am relații intime cu fotbaliști! Sunt soția și amanta unui singur bărbat”

„Eu am vrut să-i fac lui o surpriză. Am plecat la munte împreună cu mai mulți prieteni. Am stat afară la un hotel la Poiana Brașov, în piscină. Când oamenii mai beau un pahar cu vin, e posibil să mai scape o vorbă, două. Dar asta nu înseamnă că el nu-și face datoria la Dinamo. Filmulețul acela cred că are două luni de zile și eu știu foarte bine la cine l-a trimis. Persoana respectivă îl amenință acum pe Magaye cu niște lucruri și de aceea a ajuns materialul video în spațiul public. Noi nu i-am făcut rău, i-am făcut bine (n.r. râde). Eu sunt în relații bune cu Magaye, atât pot să spun”
Laurette Atindehou, una dintre femeile cu care a petrecut Gueye

Citește mai multe știri de actualitate:

Dinamo, trei lovituri! Jucătorii au acceptat oferta DDB + Negocieri cu o vedetă

Răzvan Lucescu, criză de nervi fără precedent! S-a dus glonț la arbitru: „Morții mă-tii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
antalmihai
antalmihai  •  16 Ianuarie 2021, 14:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  16 Ianuarie 2021, 12:52

Numai„sexi impresare”!******direct in fotbalul asta rahitic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gogu.spancioc
gogu.spancioc  •  16 Ianuarie 2021, 10:48
Postat de the.fixer pe 16 Ianuarie 2021, 07:43

De cand Becali l-a certat pe Udrea , le este frica sa mai semne de. Articolul asta cred ca este de Raureanu la ce fata are! ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează