FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sezonul începe pe Ghencea sau pe Naţional! Duckadam explică cum ar putea reveni Steaua pe arena sa tradiţională

Arena din Ghencea e deja invadată de bălării
Arena din Ghencea e deja invadată de bălării

Articol de - Publicat miercuri, 06 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2011 11:27

Duckadam a dezvăluit planul roş-albaştrilor pentru startul campionatului: echipa joacă două partide pe stadionul Steaua, după care merge definitiv pe National Arena.

Steaua vrea să joace pe teren neutru în Ghencea! Cum? Preşedintele Helmuth Duckadam a explicat: "Avem terenul suspendat două etape? În debutul sezonului, stadionul nostru va fi cel de la Buzău. Dacă acela e suspendat, atunci putem juca în Ghencea primele două jocuri din campionat. După care mergem pe National Arena. Numai bine, pînă atunci va fi gata şi arena cea nouă".

Duckadam, care a discutat luni cu Becali şi despre situaţia lui şi i s-a garantat că va continua în conducerea clubului, a susţinut la Radio GSP că Ministerul Apărării va demola "Steaua" în maximum cinci ani: "Acolo se va face un cartier nou, de case şi blocuri. Sînt convins sută la sută că arena va fi pusă la pămînt! E o prostie ideea asta că Armata îşi va face un club nou! Sigur ea nu va fi pusă în practică!".

Helmuth crede că nu întîmplător echipa de fotbal e aproape de a fi evacuată de acolo: "Sînt interese foarte mari, fiindcă e vorba despre un teren mare, la preţ foarte bun. Construcţiile vor rămîne în paragină o perioadă, după care îşi vor face apariţia buldozerele, care vor curăţa locul pe care acum există stadionul Steaua".

Sandu îi lasă de la început pe National

Steliştii s-au interesat cît de repede se pot muta pe stadionul cel nou. Mircea Sandu le-a transmis să aştepte stabilirea programului Ligii 1: "Dacă aveţi prima etapă în deplasare, atunci puteţi începe campionatul direct pe National Arena, din etapa a doua a competiţiei!". Data la care construcţia trebuie terminată e 29 iulie, exact cînd e programată runda a doua a Ligii 1. Federaţia a fixat deja ca amicalul România-Argentina, de pe 10 august, să inaugureze stadionul, dar Steaua ar putea fi prima echipă care să calce pe iarba noii arene.

"Suporterii i-au cerut să plece din Ghencea, Armata i-a luat o grămadă de bani. Normal că s-a săturat şi Becali să plătească el pentru toate!" (Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
flafy
flafy  •  06 Iulie 2011, 11:49

imi pare rau de voi ca ati ramas fara stadion dar asta este si voi ati ras de stadionul nostru!!dar macar noai avem stadion voi nu mai aveti!!:))

panik
panik  •  06 Iulie 2011, 09:51
Postat de vladutz13 pe 06 Iulie 2011, 02:29

Steaua e suspendata 2 etape pentru cateva torte la un meci pe care nu l-a organizat..... iar Rapidul, pt vreo 20 de torte, la un meci in Giulesti, in care o fata a fost arsa pe 40% din corp, inclusiv pe fata... primeste o etapa!!! Dreptatea romaneasca!

nu vb tu de dreptate ca nu esti in masura sa comentezi. Daca era un suporter al otelului sau al vasluiului intelegeam, dar nu trebuie sa zici tu ceva cand aproape tot palmaresul vostru este furat.

denethorh
denethorh  •  06 Iulie 2011, 06:57

Cel mai bune sa fie National Arena ,stadionul Stelei si cu asta basta,ar fi toti oamenii mutumiti( accentuez OAMENII nu animalele)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează