FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Sezonul nu e gata ;) » Peste două zile putem avea o decizie care să dea peste cap toate calculele: "Iar mergem la TAS?!"

Articol de - Publicat luni, 21 mai 2018 19:57

CFR Cluj a câştigat campionatul, însă şi ea, şi rivalii de la FCSB s-au reclamat reciproc Comisiei de Disciplină a FRF pentru declaraţii defăimătoare, unii la adresa altora.

Forul federal a rămas să se pronunţe asupra unei decizii în şedinţa de miercuri.

Avocaţii roş-albaştrilor spuneau zilele trecute că s-ar putea adresa şi la TAS, dacă va fi nevoie.

"Iar mergem acolo? Campionatul s-a decis pe teren, nu e frumos să intervină cineva din afară, nu face cinste acestui joc", a comentat Ţucudean.

CFR Cluj a solicitat amendarea lui Gigi Becali pentru declarații xenofobe și depunctarea celor de la FCSB

FCSB a cerut suspendarea lui Dan Petrescu pentru 16 etape și depunctarea CFR-ului, acuzând că antrenorul aduce prejudicii imaginii fotbalului românesc prin declarațiile în care susținea că FCSB e ajutată și că CFR este dezavantajată de arbitri.

"Declarațiile date de Dan Petrescu sunt mult mai grave decât cele ale lui Gigi Becali. Face acuzații concrete. Acuză de hoții, de lucruri grave. Nu le dă cineva care nu are nicio legătură cu clubul în acte. Mi se pare ciudat să depunctezi ambele echipe. Dacă ne depunctezi pe noi, automat și ei trebuie depunctați" Mihai Stoica la TV Digi Sport, pe 24 aprilie

"Mă lupt împotriva ungurilor! Cum să fie CFR campioană în centenarul României? Orban, premierul Ungariei, vrea cu disperare CFR campioană. Eu, Becali, îi spulber pe toți. Să nu creadă ei vreodată că o să-i mai ajute arbitrii, în centenarul României!"
Gigi Becali, la începutul lunii februarie 

CE PREVEDE ARTICOLUL 52, ALINEATUL 5 DIN REGULAMENTUL DISCIPLINAR, ÎN BAZA CĂRUIA AU FOST CERUTE DEPUNCTĂRILE: 

"Declaraţiile făcute de persoanele care sunt de natură să prejudicieze imaginea fotbalului cum ar fi, dar fără a se limita la: corectitudinea desfăşurării jocurilor de fotbal, cele privind prestaţia arbitrilor, încălcarea unor prevederi regulamentare, activitatea unor persoane care intră sub incidenţa prezentului regulament, plata unor sume de bani pentru simularea partenerilor de competiţie sau altele asemenea care nu sunt dovedite, se sancţionează la prima abatere cu măsura suspendării de la 8 la 16 jocuri pentru jucători sau antrenori şi de la 6 la 12 luni pentru oficiali şi penalitatea sportivă de la 5.000 de lei la 300.000 de lei, iar clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a trei puncte din cele obţinute în campionatul în care participă echipa din categorie superioadă".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
mosvasile
mosvasile  •  22 Mai 2018, 15:09

Lasati-o jos ca macane!Cand i s-a sugerat aceasta posibilitate de catre un ziarist "smecher",Gigi Becali-obosit de atati "destepti"-a raspuns cu lehamite "Cum sa iei titlul la comisii"?!

ando89
ando89  •  21 Mai 2018, 22:03
Postat de cpt.ahab pe 21 Mai 2018, 21:47

Să ia cu ei( avocații ambelor tabere) și trofeul oferit de LPF, ăla cumpărat de la o gură de metrou și confecționat din zamac "***"! A nu se uita și "***. Să fie imaginea fidelă și mirifică.

Căpitane, nu contează kitschul acordat, ce se află în spatele lui este mai important. M-am uitat la pozele trofeele acordate în ultimul deceniu. Cele mai nereușite mi s-au părut cele acordate lui reghe și 'regelui'. Dar sunt sigur că lor li s-au părut frumoase... Nici cupa României nu mi se pare în siguranță, am văzut că a luat-o vântul:))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Mai 2018, 22:02
Postat de cpt.ahab pe 21 Mai 2018, 21:47

Să ia cu ei( avocații ambelor tabere) și trofeul oferit de LPF, ăla cumpărat de la o gură de metrou și confecționat din zamac "***"! A nu se uita și "***. Să fie imaginea fidelă și mirifică.

Ce limbaj intolerant, bă, jurnaliștii lui "Ana are mere"?!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează