FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Sfârșitul se amână » Pandurii așteaptă o minune: jucătorii au discutat cu noul administrator, dar nu au decis nimic

Bunoza n-a mai așteptat reglarea situației financiare și a părăsit România
Bunoza n-a mai așteptat reglarea situației financiare și a părăsit România

Articol de - Publicat sambata, 05 noiembrie 2016 00:00

După o săptămână de discuții, numai Buijs, Bunoza și Obodo și-au reziliat contractele. Restul așteaptă "o minune".

"Apocalypse now" n-a mai rulat la Târgu Jiu, deși toată lumea își cumpărase bilete! Nici măcar "Marea evadare", transformată ulterior în dezertarea a doar 3 fotbaliști străini, Buijs, Bunoza și Obodo.

Teoretic, ieri, după încă o discuție cu administratorul special Mihai Golea, staff-ul, antrenorii și jucătorii Pandurilor urmau să anunțe dacă părăsesc clubul sau cine se mai prezintă la partida cu Astra, de duminică.

Practic, nu s-a decis nimic, totul amânându-se pentru săptămâna viitoare. Până atunci, toată lumea așteaptă "o minune", însă nimeni nu poate spune de unde ar putea veni aceasta.

Pe fondul situației dezastruoase de la formația gorjeană a surprins hotărârea lui Filip Mrzljak de a se întoarce la Târgu Jiu. Mijlocașul croat plecase acum o lună de la Pandurii tocmai pentru că nu și-a primit banii!

"Situația e disperată! Cred că sunt singurul din club care mai speră, de asta voi fi ultimul care va pleca de la echipă"
Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

300 €e prima de jucător pentru o victorie în meciul cu Astra și 150 euro la egal

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează