FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sfat pentru Gigi Becali: „Băi, calcă-ți pe orgoliu și vino un an la mine pentru 500.000 de euro!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 17:19

Gigi Becali e într-o continuă căutare pentru postul de antrenor la FCSB, însă Dumitru Dragomir vine cu o soluție inedită: Victor Pițurcă (63 de ani).

„E o crimă! Să-i ai pe Piţurcă, pe Lucescu şi pe Puiu Iordănescu în plenitudinea forţelor şi verzi la mansardă, liberi de contract şi să nu poţi să iei unul din ăştia... Păi încerci cu fel de fel de oameni? Păi, îi dădeam 500.000 de euro lui Piţurcă: «Băi, calcă-ţi pe orgoliu şi vino un an la mine!». 

Părerea mea este că ăştia trei sunt titani, Iordănescu, Piţurcă, Lucescu, luaţi-o cum vreţi... Bă, sunt titani, măi fraţilor, ascultaţi-mă ce vă zic!”, a spus Dumitru Dragomir la TV Digi Sport. 

Șansele ca Pițurcă să ajungă la FCSB sunt nule, ținând cont că antrenorul a declarat public că e de partea echipei CSA Steaua, din Liga 4. În plus, Pițurcă l-a criticat în repetate rânduri pe Gigi Becali și e foarte bun prieten cu juristul Florin Talpan, dușmanul public al patronului de la FCSB.

Victor Pițurcă le-a antrenat de-a lungul carierei, printre altele, pe Steaua și FCSB. Pe Steaua a pregătit-o în 1992 și în sezonul 2000-2002. La cârma lui FCSB a venit din 2003 până în 2004, apoi a mai avut un mandat în 2010.

Citește și:

FCSB // Dumitru Dragomir explică de ce nu merge Mircea Lucescu la FCSB: „A fost toată viața vultur și se face acum cioară?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
233786397008461
Florea Paun  •  11 August 2019, 23:17
Postat de zizu pe 11 August 2019, 20:30

Mai pe șleau: piți ***!

A avut pe *** jucatori de valoare. A facut din *** bici, Si ultima calificare este tot a lui , ca avea rezolvate 7 puncte din 9 cu cele mai grele echipe . Superjucatorii aia erau Pintilii, Chiriches, Grozavu, Bogdan Stancu, Tamas si altii de astia care nu erau chiar parfum. Si a calificat nationala de 3 ori. Cine a mai reusit asta dupa 2000? Si tot el ar putea califica. De ce? Pentru ca facea din *** bici. Nu juca spectaculos ca nu avea cu cine . Dar se califica. Ca si ultima echipa Steaua , facuta tot de el, cu jucatori de pe la Petrosani, din liga a 2-a... (Pintilii, Gardos, Chiriches etc) Vinduti pe bani buni. Ia sa vedem cit va lua Becaliotul pe cei ai lui Hagi. Nimic, ca ii strica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

233786397008461
Florea Paun  •  11 August 2019, 23:09

E banii mei. E banii lui. Asa spun Becali si dragomir. E jucaria mea . E jucaria lui. Aceiasi ganditori. De fapt era un brand national facut praf de cei 2 gansteri ***. Acum, oracolul zice ca unul din antrenorii mari sa -si calce pe orgoliu si sa vina un an la Cioban pe 500000. Tot bani vede banditul nebagat in puscarie.Nu inteleg nici unul nici altul ca sant si altfel de oameni care vor sa fie tratati ca profesionisti si nu ca *** ca sint platiti.Pai de ce nu ii spune *** cioban, bai calcati pe orgoliu trei ani si adu meseriasi la echipa. Iti fac aia echipa si vinzi si jucatori si te si califici. Sezonul asta e gata. A luat la hurta tot felul de ratati la echipa sa ii aiba la numar. Are deja 9 pucte fata da locul 1 si se pare ca se bat la play aut mai degraba. Vina de exemplu a facut citeva meciuri bune cu ce a venit. Dupa ce a trecut efectul antrenamentelor facute in afara echioei, e gata. Si ceilalti la fel. Pentru ca ...... daca a plecat si MM .... Au ramas cu adevarat 2 ***. Argaseala si Lutu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

886735658133434
Anton Marian Sorin  •  11 August 2019, 21:11

Mai dar ce antrenor asa mare a fost Piturca si este cum zic unii fata de altii?Ce a cistigat asta? La ce jucatori a antrenat si a avut de selectat la nationala eu cred ca oricine era realiza mai mult, ce tot il ridicati in slavi atit, nu a promovat nimic, un antrenor bun e cel ce promoveaza si vede talentul si -s risca postul.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close