FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sfat pentru jucătorii Stelei care se plâng de critici: "Nu te poți numi fotbalist"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 09:19

Lucian Sânmărtean, fost jucător la Steaua, a vorbit despre criticile pe care Gigi Becali le aduce jucătorilor când aceștia au evoluții mai slabe.

"La Steaua, dacă nu poți și nu știi să joci sub presiune, nu te poți numi fotbalist. Eu nu pot uita cum la Steaua am câștigat simpatia publicului. E o echipă care m-a ajutat să-mi arăt calitățile, dar am și evoluat sub o presiune suplimentară. Iar eu am reușit să-mi fac o carieră frumoasă la Steaua.

Gnohere, spre exemplu, va ajuta Steaua. Trebuie răbdare cu el. E un jucător capricios și pretențios, dar toate astea țin până la urmă de managementul clubului", a spus Sânmărtean la TV Digi Sport.

În acest început de ani, Harlem Gnohere și Mihai Bălașa au fost cei mai criticați jucători de patronul Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Februarie 2017, 12:05

”La Steaua, dacă nu poți și nu știi să joci sub presiune, nu te poți numi fotbalist.” O concluzie absolut corecta. Steaua e simbolulfotbalului romanesc. La Steaua, orice punct pierdut e considerat un esec. Altii, dupa un egal sau o victorie norocoasa, se umfla-n pene. Sau isi baga deshtu-n gura...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează