FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sfatul "batrinilor"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2007 00:00

Rednic le-a trasat sarcini liderilor echipei, Niculescu, Danciulescu, Lobont si Stoican, sa-i capaciteze pe tinerii jucatori in vederea returului cu Lazio. "Nu sint deloc multumit! Puteam obtine mai mult, dar s-a vazut lipsa de experienta a fotbalistilor mei. Toate ocaziile lazialilor au fost obtinute pe greselile noastre", a tunat Mircea Rednic dupa meciul de la Roma (1-1). Discursul tehnicianul de 45 de ani a fost urmat de convorbiri cu elevii sai. Antrenorul chiar a avut un dialog mai lung cu liderii formatiei, Niculescu, Danciulescu, Lobont si Stoican, cerindu-le, pe un ton imperativ chiar, sa stea cu gura, pe teren, pe ceilalti coechipieri, in majoritatea lor tineri, pina in 24 de ani.

Rednic li s-a adresat "batrinilor": "Voi sinteti liderii echipei, voi sinteti fotbalisti cu experienta, trecuti prin multe lupte! Voi trebuie sa-i invatati pe cei mai mici, mai tineri, cum sa trateze un meci pe viata si pe moarte, cum a fost cel cu Lazio. Daca vrem sa fim in Champions League, trebuie sa fim mai italieni ca italienii! Vorbiti intre voi, ajutati-va reciproc, dati totul unul pentru celalalt si impreuna, toti, pentru echipa".

Enigma
Antrenorul dinamovist are o dilema, mai ales in privinta meciului cu Mioveni. Sa inceapa cu Stoican fundas dreapta si Blay stoper, linga el? Sau sa mizeze pe Stoican ori pe Blay pe banda dreapta si pe Lucian Goian, care e suspendat cu Lazio, ca fundas central? Problema e ca ghanezul are dureri la calcii si nu s-a antrenat joi, iar aseara a resimtit iar dureri la sedinta de pregatire. Oricum, chiar daca nu va evolua astazi fundas central, Blay poate fi incercat stoper runda viitoare, cu Farul, mai ales ca fotbalistul de 27 de ani a mai evoluat pe acest post pe vremea in care era la La Louviere.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează