FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sfatul lui Dinu Gheorghe pentru Gigi Becali! "Te costă 500.000! Eu dacă aș fi acolo, asta i-aș propune"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2016 22:52

Dinu Gheorghe crede că Gigi Becali ar trebui să ia o echipă în Liga a 2-a, unde să trimită jucătorii tineri pentru a avea meciuri în picioare și pentru a se dezvolta mult mai bine. 

Steaua avea nevoie de o echipă în Liga a doua. O echipă care să fie susținută tot de domnul Becali. Puteau duce acolo toți jucătorii tineri sau cei care nu prind prima echipă.

Acolo ar fi juca meci de meci, puteau crește, erau instruiți exact ca la echipa mare. Steaua în clipa de față e nevoită să împrumute jucătorii la o echipă care probabil nu are interes să-i folosească.

Pe viitor Steaua ar trebui să-și găsească o echipă de Liga a doua, unde să poată duce jucătorii și să-i folosească, altfel îi urmărești tu și ți-i crești tu.

Dacă aș fi acolo eu asta aș propune, pentru că Steaua este un club mare și lor le trebuie în spate un bazin de jucători. O echipă care să fie susținută total de domnul Becali.

Cred că cu 500.000 de euro stai în Liga a doua fără nicio problemă, pentru că jucătorii pe care îi duci acolo oricum îi plătești. Eu spun că se poate face proiectul ăsta la Steaua.

Numești un staf profeșionist acolo, care să lucreze după programul lui Reghe, spui ăsta e programul la prima echipă și la a doua. Se poate face mai ușor decât să-i duci la fel de fel de echipe, nu ai control asupra lor. Eu zic că merită să faci chestia asta”, a declarat Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
valentinn10
valentinn10  •  19 Iulie 2016, 08:51

Nu au ce sa cante , fraiere?, ce zici de CCE sau SUPERCUPA EUROPEI...aud?

cobra_z
cobra_z  •  19 Iulie 2016, 08:50

dinu gheorghe nu vrea sa inteleaga ca fcsb are sateliti in liga 1, si din cauza asta nu mai are nevoie sa mai investeasca in liga a 2 a...viitorul si voluntari sunt fcsb 2 si fcsb 3... ce jenant este sa vezi oficiali care stiu toate marlaniile din fotbalul nostru , cum se dau mai catolici decat Papa...

ciur
ciur  •  19 Iulie 2016, 08:40

De aia nu mai poti tu jnapane ca jiji nu are echipa in liga a 2-a!!!??? Te roade grija...Nu ai alte probleme???

Vezi toate comentariile (31)
Comentează