FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sfatul lui Hagi pentru Maxim: "Alex, ai nevoie de Steaua! Du-te să creşti acolo!"

Maxim așteaptă oferte mai interesante decît cea făcută de Steaua
Maxim așteaptă oferte mai interesante decît cea făcută de Steaua

Articol de - Publicat joi, 20 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 decembrie 2012 21:22

Gheorghe Hagi l-a sfătuit pe Alexandru Maxim să renunţe la orgolii şi să semneze cu roş-albaştrii.

După ce zilele trecute Victor Piţurcă şi Dumitru Dragomir i-au transmis lui Maxim să aleagă Steaua, ieri a venit rîndul lui Gheorghe Hagi să-i dea sfaturi mijlocaşului de la Pandurii.

"Maxim are nevoie de anturajul de la Steaua. Echipa îl va ajuta să fie mai bun, să crească, iar la Pandurii nu se va întîmpla niciodată asta. Îi dau exemplul meu. Pe mine, echipa aceasta m-a tras în sus, m-a ajutat să fiu mai bun. Trebuie să te obişnuieşti cu presiunea, să te obişnuieşti să te baţi pentru un trofeu! N-are cum să se teamă de concurenţă, pentru că ea îţi este benefică. Trebuie să te baţi să fii cel mai bun!", a spus Hagi la Fotbal Club de pe Digisport.

"Pentru mine n-a decis impresarul!"
Fostul jucător şi antrenor al Stelei e de părere că jucătorul e influenţat de impresarul său, Lucian Marinescu, care-i blochează trecerea în Ghencea.

"La Maxim cred că este altă problemă, cea cu impresarul. Cred că i-a zis că-l duce la altă echipă. Pentru mine, n-a decis niciodată impresarul, el doar mi-a fost un fel de avocat. Eu am avut un singur impresar în toată cariera. Pentru mine, să joci la o echipă care se bate la titlu este foarte important. Ai nevoie de aşa ceva ca să creşti", a punctat Hagi, care a jucat 3 sezoane şi jumătate la Steaua (1987-1990).

22 de ani avea Hagi cînd a ajuns la Steaua (în 1987), aceeaşi vîrstă pe care o are acum Maxim

"Nu e adevărat că nu l-am căutat pe Maxim! L-am sunat, i-am dat mesaje, dar mi-a răspuns să vorbesc cu impresarul lui" (Mihai Stoica, manager Steaua)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
armion
armion  •  20 Decembrie 2012, 15:49

Cu Nicolici et.comp. de betivi bun anturaj ! Sa-l invete sa vomite din goana taxi-urilor. Daca zice Ragi ca sa te duci la 5teoaia ,sa-l crezi ca el e mare antrenor , la bambilici !

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  20 Decembrie 2012, 14:19

daca te duci la Steaua iti distrugi viitorul...au fost atatea cazuri de tineri talentati,nu mai stau acum sa le enumar pe toate dar un exemplu va pot da:Marius Croitoru!

adrian84
adrian84  •  20 Decembrie 2012, 10:15

Acum cateva zile spuneam ca nu se poate egala performanta otv-ului cu serialul elodia...se pare ca m-am inselat.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close