FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sfidare live pe milioane de euro! » Dezvăluiri incredibile despre modul în care Steaua tratează o televiziune deţinătoare de drepturi TV

Articol de - Publicat marti, 21 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 august 2012 20:37

Cei din Ghencea au refuzat să pună la dispoziţia celor de la Digi jucători care să ofere declaraţii după meciurile cu Gaz Metan şi Ceahlăul, dar le impun reporterilor ce anume să-i întrebe pe jucători la interviul dinaintea jocului.

Cine a văzut ultimele două meciuri ale Stelei din campionat, la Mediaş şi disputa de acasă cu Ceahlăul, n-a avut parte, la emisiunea realizată de DigiSport după meci, şi de interviuri din partea jucătorilor. Decizia a aparţinut celor din Ghencea, care au refuzat să pună fotbalişti la dispoziţia postului respectiv, lucru care a nemulţumit conducerea celor de la RCS&RDS, post ce a plătit zeci de milioane de euro pentru drepturile TV!

Digi vrea să protesteze la LPF
"O să vă dăm jucători la interviuri la meciuri mai importante" a fost mesajul pe care ofiţerul de presă al Stelei l-a oferit celor de la Digi atunci cînd a motivat refuzul ca vreun elev de-ai lui Reghe să vorbească după victoria cu Ceahlăul. Cei de la Digi ar dori să facă un memoriu către LPF pentru a reglementa acest lucru, la fel cum se întîmplă la jocurile de Europa League, unde contractele de drepturi TV sînt clare şi unde Steaua e obligată să pună la dispoziţia postului ce transmite jocul şi jucători la flash-interviuri.

Întrebări impuse reporterilor
Mai mult, cei de la Digi au rămas şocaţi de atitudinea pe care ofiţerul de presă al Stelei a avut-o atunci cînd postul a solicitat un interviu cu un jucător înainte de jocul cu Ceahlăul. A fost ales Pintilii, moment în care oficialul din Ghencea i-a impus reporterului TV întrebările pe care să i le adreseze mijlocaşului: "Să-l întrebi cum s-a acomodat şi cum se simte la Steaua. N-ai voie să-l întrebi nimic de Gigi şi nici de accidentare!".

În Bulgaria, televiziunile au spus "Nu"
Liga 1 a vîndut drepturile TV pînă în 2014 pentru o sumă ce depăşeşte 100 de milioane de euro. În Bulgaria, situaţia a devenit dramatică din acest punct de vedere. Nici o televiziune n-a dorit să plătească 2,5 milioane pentru a transmite acest sezon, astfel că jocurile din prima ligă de la sud de Dunăre nu sînt transmise, iar cluburile au rămas fără o sursă importantă de venit!

3 milioane de euro va încasa Steaua din drepturile TV pe parcursul acestui sezon

100 de mii de euro pe meci e preţul mediu pe care televiziunile care au luat drepturile TV pentru Liga 1 l-au plătit pentru perioada 2011-2014

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  21 August 2012, 21:11

Sfidare si aroganta cind e vorba sa-ti indeplinesti obligatii contractuale dar cind e vorba de incasat, ciobanul vroia mai multi bani decit ceilalti pt. ca el face audienta. Cum sa vrei o justitie care sa-si faca datoria cind ciobanului si celor ca el nu le pasa de ce au semnat sau de cuvintul dat. Asa e cu neamul prost. Borcea si-a construit vila de milioane si nu a platit decit 10% din pret iar firma constructoare a dat faliment iar oamenii au ramas pe drumuri. Se tot judeca de ani buni, .. dar ce folos.

silviu74
silviu74  •  21 August 2012, 20:53
Postat de ciollo pe 21 August 2012, 20:50

GSP (GazetaScrisaProst) a sters comentariul unui non-ziarist; lucru de inteles. Non-ziaristul nu este sluga lui becali. Nu a injurat, nu a folosit cuvinte triviale, nu a indus cititorii in eroare, a avut o exprimare logica... dar a suparat GSP (GazetaScrisProst). Multumesc GSP... ramane cum am stabilit.

CE ESTE MAI GRAV, CA ZIARISTII SA FIE SLUGILE LUI BECALI SAU ARBITRII SA FIE SLUGILE LUI PASZKANY??? CIOCU MIC BLATISTILOR!!!!

silviu74
silviu74  •  21 August 2012, 20:50
Postat de vendetta87 pe 21 August 2012, 20:19

Bai circumvolutiune, daca vor pot sa-si faca o televiziune steoaia tv.....stai calm ca nu sunteti chiar asa de " covarsitori" cum credeti...da bine daca te uiti la tv ai impresia ca 90% din romani tin cu steaua

mai retardatovici, in orice tara cuantumul drepturilor tv sunt acordate in functie de audienta, steaua face cea mai mare audienta , are cei mai multi suporteri deci ar trebui, normal, sa ia cei mai multi bani! in spania jumatate din drepturile tv sunt acordate lui real madrid si fc barcelona, deci barcelona ia mult mai mult decit campioana , valencia de ex, chiar daca termina pe locul 8! si ca sa inteleaga creierul tau nedezvoltat mai bine ,la un concert la care vin 50 000 oameni pentru ca ,canta SCORPIONS de ex,daca in deschidere cinta 2 trupe no name, la final cei de la scorpions impart banii in mod egal cu cele 2 trupe no name?????

Vezi toate comentariile (68)
Comentează