LIGA 1  ·  GAZ METAN - VOINŢA SIBIU 3-0

Sfîrşit de calvar! » Mediaşul s-a dezlănţuit împotriva Sibiului

Medieşenii s-au bucurat în grup după fiecare reuşită
Medieşenii s-au bucurat în grup după fiecare reuşită

Articol de — Marti, 23 August 2011, 00:00

Intrat abia în partea secundă, Florin Bratu a reuşit să înscrie din acţiune în Liga 1 după o pauză de 1064 de zile.

Timp de 45 de minute, răbdarea celor 3.000 de oameni aflaţi în tribunele stadionului din Mediaş a fost greu pusă la încercare. Un test de rezistenţă pentru un antifotbal total, fără nici o fază de poartă, un meci mai mult decît anost şi slab tehnic. Sibiul nu şi-a depăşit condiţia de nou-promovată, iar din trupa lui Pustai care învingea CFR în runda trecută nu a rămas decît amintirea.

A fost nevoie de introducerea lui Bratu pentru ca Gazul să explodeze în partea secundă. După golul creat de Ciprian Petre şi finalizat de Trtovac, "Bratone" a marcat după o pauză de 3 ani fără o lună, din pasa lui Breeveld (62). În doar patru minute, Bawab a definitivat marşul ofensiv al medieşenilor, dar adevăratul examen va fi joi, la Cluj, contra Austriei Viena, în returul din playoff-ul Europa League (1-3).

Vezi aici rezumatul meciului Gaz Metan - Voinţa Sibiu 3-0

Pîrvulescu în ghips

Mijlocaşul Paul Pîrvulescu a urmărit meciul de aseară de pe scările hotelului, situat în incinta stadionului. Medieşeanul a efectuat săptămîna trecută un control medical la medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu, care i-a imobilizat glezna stîngă într-o faşă ghipsată. "Mai trebuie să port ghipsul încă două zile, după care vor urma alte cîteva zile de repaus. În maximum trei săptămîni, sper să reintru pe teren", a afirmat Pîrvulescu, care s-a accidentat în meciul tur cu Mainz (1-1).

INBOX
- Căpitanul Cristian Todea nu a fost inclus în lot de Pustai, el fiind menajat pentru returul cu Austria Viena din play-off-ul Europa League.
- Arbitrul Robert Dumitru le-a permis jucătorilor două pauze de hidratare. La ora meciului, temperaturile indicau 30 de grade la Mediaş.
- Sibienii au fost încurajaţi la Mediaş de 300 de suporteri, care au afişat un banner în startul partidei: "De-a lungul timpului, am învăţat să ardem gazul!"
- Brazilianul Eric e la Lvov, unde s-a pozat cu componenţii naţionalei de rugby. "E naiv dacă crede că nu va fi suspendat", a spus Ioan Horoba, directorul general al medieşenilor.

"Asta e treaba mea, să înscriu goluri. Sper să o fac şi joi, dacă voi fi folosit în returul cu Viena şi să ne calificăm în grupe" (Florin Bratu, atacant Gaz Metan)

22 septembrie 2008 este data ultimului gol marcat de Bratu din acţiune. El a marcat atunci două goluri în meciul Dinamo-Poli Iaşi 2-0.Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (4)

sibianulx  •  23 August 2011, 19:05

felicitari medieseniloe sunteti mai buni.pentru vointa un sfat sincer:mai multa munca si mai putine vorba.sunt mandru ca sunt sibian.....

bijuviju  •  23 August 2011, 17:50

bravo Gazu , bravo Vointa!

dewy  •  23 August 2011, 12:42

Bravo galeriei Sibiene. La 3-0 cantau si isi susitineau echipa cum rar vezi pe la altii. Dk treceti de anu asta o sa avem doua echipe tari din judet in campionatu' miticilor. Hai Gaj Metan.

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1