FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"Shame on you" :) » MM Stoica, luat la mișto de Becali în direct la TV! "Gigi, ne facem de râs"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 09:38

Gigi Becali a ținut să-l taxeze pe MM Stoica, în direct la TV, asta după ce oficialul FCSB a încercat să-l oprească să-l transfere pe Olimpiu Moruțan, unul dintre cei mai în formă fotbaliști de la FCSB. 

Patronul roș-albaștrilor nu s-a ferit și a recunoscut totul, făcându-l din nou de râs pe MM. 

"M-a sunat MM şi m-a rugat frumos să termin cu Moruţan. Cum să dai 700.000 pe Moruţan, ne facem de râs? Nu mi-l dădea cu 700.000, am dat un milion. Acum Mihai e încântat de el. Şi Man, şi Coman pot fi foarte valoroşi.

Moruţan e special! Cum sunt Messi, Neymar, Ronaldo. Driblează doi, trei jucători în viteză, aşa face. Poate deveni special, are ceva care-l recomandă să devină special.

Nu-l compar eu cu Messi, dar vreau să spun că e un fotbalist care poate fi mare. Nu mai zic de sume de vânzare", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

Ce zicea MM acum două săptămâni

Mihai Stoica și-a recunoscut parțial vina la TV, însă a omis să spună faptul că nu și l-a dorit: "Moruțan e o surpriză enormă pentru noi. A venit după o perioadă în care la Botoșani, în a doua parte a sezonului trecut nu a făcut niciun joc de care să ne amintim. A venit la Steaua și joacă de parcă evoluează la noi de o viață.

S-a integrat. Este un copil foarte inteligent care s-a integrat perfect. E un copil comunicativ, dulce. Noi am rămas uimiți. Nu am crezut niciodată. Are deja 3 goluri marcate la noi, intră și joacă foarte bine"

Miercuri, imediat după ce a fost publicat interviul cu Denis Alibec în Gazeta Sporturilor, Mihai Stoica a avut o replică celebră din Game of Thrones: "Shame! Shame!" (n.r. Rușine). Directorul sportiv nu a crezut în veridicitatea spuselor lui Alibec, dar dovada a fost publicată imediat. (AICI mai multe detalii)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (24)
kwd2018
kwd2018  •  28 Septembrie 2018, 21:53
Postat de dogred10 pe 28 Septembrie 2018, 17:01

era o bombonica la dusuri cand isi dadea cu samponu ala cu arome de capsuni

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1668012466755844
Cornel Burcea  •  28 Septembrie 2018, 18:34

Bai toleratule mai ai putin si bati un jurnalist corect care adreseaza intrebarii pertinente

dogred10
dogred10  •  28 Septembrie 2018, 17:01
Postat de sabaton pe 28 Septembrie 2018, 10:26

Si MM cred ca a fost dulce cand era tamplar

era o bombonica la dusuri cand isi dadea cu samponu ala cu arome de capsuni

Vezi toate comentariile (24)
Comentează