FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

SHOW cu Becali înainte de meci! A recunoscut că vrea un fotbalist de la ASA: "Am discutat deja pentru el" + "Văd că e o modă pe facebook cu mafioții"

Ivan Gonzalez în duel cu Paul Papp
Ivan Gonzalez în duel cu Paul Papp

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2015 20:40

Gigi Becali a anunţat înaintea meciului de azi cu ASA că vrea să-l aducă la Steaua pe Ivan Gonzalez. Nici subiectul revenirii lui Szukala şi Sînmărtean n-a fost ocolit.

"Mai vine un jucător. Am negociat deja cu un jucător de la ASA Tg. Mureş, cu un fundaş străin. Am zis că dacă joacă bine cu noi o să-l luăm imediat. E vorba de Ivan Gonzalez!", a spus Becali.

Ivan Gonzalez are 27 de ani şi joacă pe postul de fundaş central. De-a lungul carierei a trecut pe la Malaga, Real Madrid B şi Ezgebirge Aue.

"Nu sînt mafiot ca să am atîția bani pentru Keșeru!"

Becali a vorbit şi despre transferurile lui Szukala şi Sînmărtean: "Eu mai vreau să-l iau şi pe Sînmărtean şi pe Szukala, dar eu nu pot să le dau banii pe care îi vor ei. Am văzut acum că e o modă că nu ştiu ce, asta înseamnă să fii mafiot.

Eu nu sînt mafiot ca să le dau 40.000 de euro pe lună lui Szukala şi Sînmărtean. Maxim, maxim 15.000 - 20.000 de euro le dau. Am vorbit şi cu Keşeru, aşa e, dar cînd el are 70.000 de euro pe lună, cum să-i dau eu atîţia bani cînd nu am? Daţi-mi voi bani să le dau şi mîine îi iau pe toţi! Pe vremea cînd eram mafiot îi dădeam 30.000 de euro pe lună lui Chipciu, dar atunci eram mafiot. Acum nu mai sînt".

Steaua şi ASA se vor întîlni în această seară, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1, Dolcesport 1, Digisport 1 şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
adianghelescu
adianghelescu  •  15 August 2015, 23:55

*** este cel ce pastoreste *** ce este nelalocul lui in acest cuvant iar jiji este mandru ca e ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adianghelescu
adianghelescu  •  15 August 2015, 23:23

*** e un cuvant de cenzurat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

811730288915362
Constantin Luca  •  15 August 2015, 23:19

becali platesti pt.nedreptatea facuta lui costel galca,ia-ti finul,ia-ti echipa si pleaca,te-ai laudat ca vei castiga cu 15-20 puncte avans,mai ai putin si ai sa te trezesti cu 15- 20 ln spate.or cum te faci de ras cu asa echipa si cu asa antrenor.fa ceva sa nu faci tara de ras cu norvegienii,nu te prezenta scapi mai usor.ai dreptate echipa este cu mult mai buna,nu mai bate pe nimeni,toti fotbalistii tai vor merge ln rai,sant credinciosi ca tine.succes GHIORGHI...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează