FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Show la Astra Giurgiu: Gabi Tamaș a început să țipe la Denis Alibec în timpul unui interviu: „Gata, hai că plec!”

Denis Alibec va pleca în vară de la Astra // Sursă foto: captură @ProTV
Denis Alibec va pleca în vară de la Astra // Sursă foto: captură @ProTV

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 21:57

Atacantul Denis Alibec (29 de ani) și Gabriel Tamaș (36, fundaș central), jucătorii Astrei Giurgiu, au fost protagoniștii unui moment amuzant.

În timp ce Alibec acorda un interviu, Tamaș, blocat de mașina colegului său, a dat startul la claxoane și i-a strigat lui Denis să încheie mai repede discuția. Vizibil amuzat, fostul vârf de la FCSB s-a grăbit să-și mute autovehiculul: „Gata, hai că plec!”.

De asemenea, potrivit ProTV, alți șoferi încurcați de dialogul pe care Denis Alibec îl avea cu jurnaliștii au început să-l claxoneze pe fotbalist.

Denis Alibec pleacă de la Astra

Denis Alibec a spus vrea să plece de la Astra Giurgiu, la finalul sezonului. Astra nu și-a luat licența pentru sezonul următor al cupelor europene, iar Denis Alibec nu e dispus să treacă peste acest lucru. La finalul amicalului cu Rapid, încheiat 2-2, atacantul a spus răspicat: „Orice jucător vrea să joace în cupele europene. Voi pleca la vară”. Decizia jucătorului e bătută în cuie, chiar dacă giurgiuvenii vor avea câștig de cauză la TAS. 

1.400.000 de euroeste cota lui Denis Alibec conform transfermarkt.de

VIDEO Dani Coman: „Problemele de la Astra sunt mai mici decât la alte cluburi”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Verdictul lui Basarab Panduru, după rezultatele rușinoase înregistrate de FCSB în amicale: „Nu-mi place! Nu câștigă titlul așa”

DINAMO. Afirmații șocante despre Slavko Perovic: „Poate muri subit, ca Ekeng”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tataika
tataika  •  08 Iunie 2020, 07:17

N-am sesizat care a fost partea cu hazul, "ziaristilor"...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează