FOTBAL  »  Superliga  »  OTELUL - SLAVIJA SARAJEVO 3-0 (IN TUR, 0-0)

Show-ul Otelului

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2007 00:00

Confruntindu-se cu mari probleme in defensiva, antrenorul Petre Grigoras a trimis aseara pe teren o echipa improvizata, cu Giurgiu fundas dreapta si tinerii Silviu Ilie (19 ani) si Sirghi (20 de ani) titulari in centrul apararii. Singurul jucator experimentat a fost Semeghin, pe banda stinga.

Moldovenii au inceput in forta si au ratat citeva ocazii uriase prin Jula (3, 19), Kim (14) si Gabi Paraschiv (22, 23), determinindu-l pe Grigoras sa-si puna miinile in cap. In minutul 31,  golgeterul Otelului din sezonul trecut, Emil Jula, a reusit in sfirsit sa deschida scorul cu un sut din interiorul careului. Zece minute mai tirziu, acelasi masiv atacant a reluat cu capul in plasa centrarea lui Semeghin. Tot Jula l-a servit excelent pe Gabi Paraschiv (70), care a dus scorul la un 3-0 mai aproape de realitatea de pe gazon.

Astfel, dupa o partida  controlata in totalitate si dupa un joc spectaculos facut de elevii lui Grigoras, Otelul a reusit sa se califice in turul III al Cupei UEFA Intertoto, unde vor da piept cu Trabzonspor. Turcii au fost spionati aseara in returul cu Vllaznia de catre secundul Viorel Tanase.

Detinuti in tribune
La partida de ieri, in tribunele stadionului Otelul s-au aflat si 30 de detinuti de la Penitenciarul Galati. "30 de persoane private de libertate, implicate in activitati productive curente, au fost recompensate prin permisiunea de a se afla in tribune la confruntarea cu Slavija Sarajevo", a declarat Jenie-Gianina Craciun, purtator de cuvint al penitenciarului.


"Am aratat ca am fost echipa mai buna. Calificarea nu a fost nici un moment in pericol. Ii felicit pe jucatori si sper ca pina la ora meciului cu Trabzonspor sa ne mai intarim si lotul"
Petre Grigoras
"Importante nu sint golurile mele, ci faptul ca apararea a fost de netrecut. Nu ne temem de nimeni. Vom muri cu turcii de git si sper sa ne calificam in UEFA"
Emil Jula
"Mi-era dor de acest Otelul, ofensiv si spectaculos. Meciul cu Trabzonspor va fi un adevarat examen pentru noi"
Marius Stan

Otelul - Slavija Sarajevo (Bosnia) 3-0
Au marcat: E. Jula (31, 41), G. Paraschiv (70)
Otelul: Gribauskas - Giurgiu, S. Ilie, Sirghi, Semeghin - J. Szekely, G. Paraschiv, Kim, Labukas (75 Boghiu) - D. Stan (80 Cirjan), E. Jula (83 Elek). Antrenor: Petre Grigoras

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează