FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VASLUI 2-0

Showman Şumi! » Tehnicianul Rapidului a făcut spectacol pe bancă!

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Tehnicianul giuleştenilor a trăit la intensitate maximă primul meci oficial şi spune că victoria a fost cel mai frumos moment din viaţa sa.

La primul meci oficial ca "principal" la Rapid, Marius Şumudică a fost un exaltat, rimînd perfect cu spiritul Giuleştiului. S-a agitat în continuu, a urlat la jucătorii săi, a lovit cu pumnul în banca de rezerve, iar la golul lui Herea s-a dezlănţuit şi a celebrat minute în şir alături de suporterii de la tribuna 0 reuşita elevului său. În minutul 30 era deja transpirat la fel ca jucătorii, iar Balaj l-a ameninţat că îl va elimina dacă mai continuă cu protestele. Golul lui Cesinha l-a sărbătorit în paşi de samba, apoi l-a pupat pe chelie pe brazilian! La finalul meciului a fost felicitat la vestiare de fetiţa lui.

- Domnule Şumudică, aţi debutat cu dreptul pe banca Rapidului.
- Am făcut un joc foarte bun şi nu s-a pus problema învingătoarei. Am cîştigat clar! Am dominat Vasluiul, care a avut o singură ocazie, la capul lui Wesley, apărută în urma unei desincronizări din apărarea noastră. N-am nici un merit, este victoria băieţilor pentru atitudinea, determinarea şi sacrificiul de care au dat dovadă. Le mulţumesc şi fanilor pentru atmosfera incredibilă şi sper să ne fie alături şi la înfrîngeri. Fanii de aici sînt cunoscători ai fotbalului şi ştiu cînd să te aplaude, să te împingă.

"Zi mare, ca şi cea în care a născut soţia mea"
- Aţi fost foarte agitat în timpul meciului.
- Aşa sînt eu, aşa mă manifest. De cînd sînt antrenorul Rapidului nu mă odihnesc bine. Aceasta este cea mai frumoasă zi din viaţa mea, la fel ca aceea în care a născut soţia. Eu sînt rapidist de mic. Pentru această formaţie mă urcam în tramvai. Cînd jucam la Sportul, mă dădeam accidentat pentru a vedea meciurile din Giuleşti. Sper să readucem samba în Giuleşti.

- Echipa se împarte între români şi străini?
- Eu vorbesc în vestiar româna! Rapidul nu este divizat în români şi străini. Portugheza o vorbesc doar în particular deoarece îmi place, deşi nu mă uit la telenovele.

"Să nu fim euforici"
- Sînteţi mulţumit de lot?
- Băieţii mi-au ascultat indicaţiile, însă aş mai vrea un atacant. Sînt mai multe variante, dar să vedem pe cine vom alege. Nu mai spun nimic despre Moraes pentru a nu-l supăra pe domnul Pădureanu. Vreau să avem continuitate şi consistenţă în joc.

- Urmează meciul cu Urziceniul.
- Avem un început de campionat infernal. Le-am zis jucătorilor să nu fim euforici şi că rezultatul nu are nici o valoare dacă nu vom face un rezultat pozitiv la Urziceni. Am cîştigat o singură bătălie, dar războiul este mult mai lung, durează 33 de etape. Mergem la Urziceni să venim cu un punct sau cu puncte. Trebuie să acumulăm cît mai multe puncte din primele patru etape.

"Mă simt ca un bărbat căruia îi este luată femeia! Ne-a lipsit concepţia de joc şi am primit goluri din faze fixe. Vreau să îmbunătăţim organizarea şi ritmul jocului şi să punem mai mult pericol la poarta adversă"
Lopez Caro, antrenor Vaslui

"În fotbal totul este corect. Plăteşti atunci cînd nu dai gol. Nu există o baghetă magică, ci totul depinde de spiritul echipei şi ideea fotbalistică"
Lopez Caro, antrenor Vaslui

"Dacă nu eram în relaţii bune cu patronul, nu mai eram aici. Există un proiect de trei ani şi vreau să fac lucruri bune"
Lopez Caro, antrenor Vaslui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
jumega
jumega  •  24 Iulie 2010, 14:49

pai face asa sa nu-si iasa din mana. i-a promis dinu gheorghe ca-l pune sef de galerie iar cand o sa vina mucea ala mic, asa prin octombrie

mecarm
mecarm  •  24 Iulie 2010, 13:38

La manele sa dansati nu va intrece nimeni.Lasati-ma cu samba,era manea ce dansa baragladina de sumudica.

sergono.1995
sergono.1995  •  24 Iulie 2010, 13:10

e euforic este primul său meci ca antrenor al Rapidului într-un meci oficial dar cred că este conştient că mai sunt multe meciuri până la cucerirea titlului. Remember:Rapid 4-1 Poli Iaşi

Vezi toate comentariile (17)
Comentează