FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

VIDEO Și-a anunțat retragerea chiar înainte de Dinamo - FCSB: „Dați-mi voie să țin un mic discurs” + au urmat ironii la adresa rivalei

Înaintea derby-ului Dinamo - FCSB, Nicu Grameni și-a anunțat retragerea din postura de crainic al „câinilor”. +14   FOTO
Înaintea derby-ului Dinamo - FCSB, Nicu Grameni și-a anunțat retragerea din postura de crainic al „câinilor”.

Articol de , , - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 20:47 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 09:49

Înaintea derby-ului Dinamo - FCSB, Nicu Grameni și-a anunțat retragerea din postura de crainic al „câinilor”. 

Pentru Nicu Grameni meciul cu FCSB este ultimul în postura de crainic al lui Dinamo, după 8 ani. Înaintea partidei, acesta a avut un mesaj pentru suporterii „câinilor”, apoi l-a poftit la microfon pe Sergiu Șerban, cel care va ocupa postul începând din această seară. 

VIEDO. Momentul în care Nicu Grameni își anunță despărțirea de Dinamo

Iar noul crainic a început cu o serie de ironii la adresa celor de la FCSB, pe care i-a numit oaspeți, iar pe jucători i-a prezentat doar după prenume: Ștefan, Darius, Alexandru și tot așa.

Gălăgioșii fani dinamoviști erau invitați astfel să completeze numele, iar aceștia o făceau cu o scandare imposibil de reprodus.

Înainte să trecem la lucrurile obișnuite, dați-mi voie să țin un mic discurs. Se împlinesc 8 ani de când sunt la acest microfon. Am trăit bucurii, tristeți, dar viața merge înainte
- Nicu Grameni

Dinamo - FCSB, ultimul meci al lui Nicu Grameni

Nicu Grameni și-a spus povestea în cadrul proiectului GSP.ro, „Viața de crainic pe stadion”.

Prezent pe stadion încă din copilărie, Grameni este organizator de competiții la CS Dinamo, iar din 2015 lucrează și la echipa de fotbal, pe postul de crainic. Pe lângă acestea, este și solist vocal, cântând la numeroase petreceri date de dinamoviști, dar și de rivali, unul dintre ei fiind patronul FCSB, Gigi Becali.

Și-a anunțat retragerea chiar înainte de Dinamo - FCSB: „Dați-mi voie să țin un mic discurs” + au urmat ironii la adresa rivalei
Nicu Grameni

În urmă cu 8 ani, i-am ajutat, de câteva ori, pe cei din PCH cu materiale tehnice, microfoane folosite în peluză, deoarece eu fiind solist vocal aveam acces la aceste materiale. La un moment dat, fostul crainic a trebuit să plece la radio, iar ei m-au rugat pe mine să încerc. 

Culmea este că primul meci al meu a fost tocmai un Dinamo - Steaua! Acea victorie a noastră cu 3-1 cu Mircea Rednic antrenor, când Gnohere a marcat pentru Dinamo. A fost un început cum nu se putea mai frumos, iar asta m-a făcut să continui. Am interacționat foarte bine cu cei din club, de-a lungul anilor am avut o relație extraordinară cu ei. 

Primul meci ca suporter pe stadion a fost în 1979, la celebrul Dinamo - FC Argeș 3-4, când Gicu Dobrin ne-a luat titlul în ultima etapă. Aveam atunci deja 13 ani. Eu sunt din Brăila, oraș care e în mare parte alb-roșu, astfel că am amintiri frumoase despre Dinamo chiar în Brăila.
- Nicu Grameni, pentru GSP.ro

VIDEO. Tensiuni la Arena Națională » Burcă, luat în colimator: „Groparule! Ne-ai îmbolnăvit!”. Reacția antrenorului

Citește și alte știri din Superligă: 

De ce nu se trage acoperișul la Arena Națională + Care e starea gazonului înainte de Dinamo - FCSB

Rapid pregătește o mutare importantă » Îi propune un nou contract lui Cristian Săpunaru

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  26 Noiembrie 2023, 23:05

Ăștia de la Dinamo suferă de cele mai mari frustrări. Apelează la niște tertipuri extrem de copilărești care trădează invidia lor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close