FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Şi-a cîştigat locul de titular » Cel mai nou transfer al Stelei l-a impresionat pe Costel Gâlcă în amicale

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 februarie 2015 11:17

Costel Gâlcă are motive să fie încîntat după ultimele amicale din Antalya ale Stelei. "Roş-albaştrii" par să îşi fi rezolvat problemele din partea stîngă a defensivei după transferul lui Guilherme.
Ultima achiziţie a Stelei a intrat aseară în echipa roş-albastră din primul minut la meciul cu NK Maribor, scor 0-0. Pregătit fizic, brazilianul a evoluat fără greşeală pe durata primei reprize şi-a continuat în aceeaşi linie şi-n partea secundă. Guilherme a debutat la meciul cu Sparta Praga, cînd a arătat aceeaşi siguranţă.

A fost păstrat ceva mai mult de o oră pe gazon, a arătat că poate deveni principalul candidat la postul de titular pe banda stîngă, încă de la meciul de Cupa Ligii, cu Astra, de săptămîna viitoare.

Cum ar putea arăta Steaua la meciul cu Astra: Arlauskis - Luchin, Papp, Varela, Guilherme - Prepeliţă, Bourceanu - Chipciu, Rusescu, Cr. Tănase - Keşeru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
anthony.p
anthony.p  •  09 Februarie 2015, 15:00
Postat de fotbalclubsteauabucuresti pe 09 Februarie 2015, 14:23

Hoffmane daca as descoperi masina timpului, as merge in trecut sa-l asasinez pe regele Geza al doilea al Mongolilor din Budapesta, inainte sa ia decizia de ati aduce neamul pe pamant romanesc. :))))))))))

tèmbeleanule, ai grija ce masina iti doresti...cine stie ce camion ne va scapa de un tàmpit ca tine! :)))))) e bun si un "saviem" ...asta pt ca iti plac intoarcerile in timp...

inginerul.
inginerul.  •  09 Februarie 2015, 14:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Limba germana de satra :)))

xnread
xnread  •  09 Februarie 2015, 14:51
Postat de fotbalclubsteauabucuresti pe 09 Februarie 2015, 14:40

Esti simpatic.

Stiti care ar fi culmea simpatiei.. ?;-) Un periplu-n timp (principiul realitatii temporale) cu scopul de a stavili invazia romana din 101-106 ;-):-) ..dar nu ma astept sa va opuneti viitorilor descalecati din partea dvs ;-):-)

Vezi toate comentariile (46)
Comentează