FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Şi-a dat iar în petic! » Chipciu s-a remarcat doar cînd l-a tras de păr pe un adversar

Chipciu a ratat o nouă ocazie de a-şi arăta potenţialul.
Chipciu a ratat o nouă ocazie de a-şi arăta potenţialul.

Articol de - Publicat duminica, 09 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 septembrie 2012 21:37

Chipciu a primit banderola, dar n-a devenit mai responsabil.

Alex Chipciu nu marchează, dar repetă gesturile urîte. Mijlocaşul pe care Piţurcă nu-l mai convoacă la "naţională" din cauza vieţii agitate pe care o are în afara terenului a ieşit în evidenţă contra lui Ludogoreţ numai cînd l-a tras de păr pe un adversar!

Chipciu a reacţionat astfel faţă de olandezul Mitchell, cu care se aflase în duel. Stelistul s-a enervat şi l-a apucat de plete pe batavul din echipa bulgară.

Căpitan la Steaua în absenţa lui Bourceanu şi a lui Tănase, Alex nu s-a remarcat cu realizări în timpul jocului, ci numai cu gestul nesportiv. El a mai reacţionat necontrolat de cîteva ori de cînd îmbracă tricoul roş-albastru. Şi-a scuipat un adversar în timpul unui amical jucat în Antalya şi l-a şocat pe Gigi Becali, care l-a certat.

Recent, Chipciu a înscris un gol împotriva lui Litex, în amicalul în care Steaua şi-a prezentat lotul pentru acest sezon, şi a sărbătorit reuşita înjurînd timp de cîteva zeci de secunde ca la uşa cortului.

Piţurcă a renunţat la Alex, deşi fotbalistul era unul dintre favoriţii lui, "dar l-am văzut schimbat în rău". Iar Reghecampf îl asigurase vineri pe Piţi: "Chipciu s-a schimbat, se comportă foarte bine în ultima vreme".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
nicks89
nicks89  •  09 Septembrie 2012, 11:31

Trebuie sa ii dai parul la o parte sa il tragi de tricou

nicks89
nicks89  •  09 Septembrie 2012, 11:31

E greu sa nu-l ciufulesti putin pe ala cand ti-e adversar la contactele directe:))) Daca are parul pana la genunchi, cand te mai dezechilibrezi mai apuci de tricoul adversarului, de pantaloni, da la asta daca cand vezi parul lui peste tot de ce sa mai apuci?:)))

gabriv
gabriv  •  09 Septembrie 2012, 10:22

alt jucator distrus la stana

Vezi toate comentariile (5)
Comentează