LIGA 1  ·  LPF

Și-a depus actele pentru alegerile LPF: "E un meci de 1x2"

foto: Marius Mărgărit
foto: Marius Mărgărit

Articol de — Miercuri, 04 Octombrie 2017

Sorin Drăgoi, președintele celor de la ACS Poli, a sosit în această dimineață la LPF pentru a-și depune candidatura la alegerile pentru președinția Ligii.

"Mi-am depus actele la registratură. E ca la fotbal. E un meci de 1x2. Vom vedea la alegeri ce va fi", a spus Drăgoi.

Gino Iorgulescu, actualul șef al LPF, va candida și el, iar pe listă s-ar putea afla și Marius Stan. Alegerile pentru șefia LPF vor avea loc pe 23 octombrie.

"Nu sunt mulțumit de activitatea Ligii Profesioniste de Fotbal. Ideea e că putem face mult mai multe. Liga poate să facă mult mai multe lucruri pentru cluburile de fotbal. În sensul ajutorării cluburilor. O mult mai mare transparență. Pe management și transparență sunt punctele cu care voi candida la șefia LPF" Sorin Drăgoi, luni 2 octombrie

Citește și: EXCLUSIV Băieții deștepți din politică inventează un nou președinte la Ligă: el e noul Gino!Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (1)

romulus65  •  04 Octombrie 2017, 15:26

Decat tipul asta sau Marius Stan mai bine Gino Iorgulescu. In afara de faptul ca a fost pus politic de catre Nicolaie Robu ca presedinte la ACS Poli tipul asta nu are nimic in comun cu fotbalul. Ca toti oamenii politici a intuit ca la LPF este un ciolan mare de ros.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1