FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tănase a călcat din nou pe bec! A petrecut cu Iulia pînă dimineaţa

Cristi Tanase, Tanase, Steaua
Cristi Tanase, Tanase, Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2009 00:00

Cristi Tănase, mijlocaşul Stelei, s-a întors acasă în Piteşti alături de iubita sa, Iulia Tăbăcaru, pentru a petrece Crăciunul în familie.

"Îmi place cozonacul şi sincer bunica face nişte cozonaci foarte buni. Am o bunică frumoasă şi microbistă, nu pierde un meci", spune Cristi Tănase, conform realitatea.

Totuşi, reporterii de la cancan susţin că el şi-ar fi încălcat promisiunea făcută conducătorilor şi suporterilor din Ghencea şi a petrecut din nou pînă dimineaţa alături de iubită.

Acesta ar fi fost surprins sîmbătă într-un club de manele. Martorii povestesc că după ce au consumat nişte vin, cei doi au ieşit pe ringul de dans, iar mai apoi Iulia a început să danseze pe o masă. Cei doi ar fi repetat episodul şi marţi într-un alt local, dar de data această în compania lui Cătălin Doman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
 •  25 Decembrie 2009, 17:22

nici in vacantza nu mai poate omul sa petreaca cred ca ati devenit penibili urmariti jucatorul ca niste hiene sa va fie rusine

 •  25 Decembrie 2009, 17:00

Ziaristi de 2 lei. Ce stire e asta ? Ca si cei care au produs-o si preluat-o. can-can + gsp = adunatura de derb-edei

darfcar
darfcar  •  25 Decembrie 2009, 15:10

Pe Dayro Moreno,cei de la can can l-au terminat ca fotbalist(acum stau si-si rad in barba fericiti...),Tamas a luat drumul strainatatii din cauza reporterilor de la can can,acum vor sa-l execute si pe Tanase...sa vezi ce chef se trage atunci la can can...JOS LABELE DE PE TANASE(S-AR PUTEA SA VI LE TAIE CINEVA)

Vezi toate comentariile (58)
Comentează