FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Şi-a pus jucătorii în cap » Atmosfera de la Dinamo s-a deteriorat din nou

Fotbaliştii din Ştefan cel Mare sînt supăraţi pe Bonetti şi pentru că antrenorul refuză să vorbească româneşte
Fotbaliştii din Ştefan cel Mare sînt supăraţi pe Bonetti şi pentru că antrenorul refuză să vorbească româneşte

Articol de - Publicat sambata, 01 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 septembrie 2012 01:08

Atmosfera în vestiarul lui Dinamo se deteriorează pe zi ce trece. ultimele decizii în alcătuirea echipei au ridicat un paravan gros între antrenor şi jucători.

Dinamo trăieşte periculos şi în acest sezon, părăsirea Europei aducînd o atmosferă tensionată la club. Jucătorii susţin că s-au săturat de ieşirile lui Dario Bonetti, care vede la tot pasul numai "noncombat" sau "meciuri aranjate"!

"La nici un club normal acest antrenor nu rezista dacă îşi acuza jucătorii frecvent de «blat». Nu poţi evolua meci de meci de frică să nu fii bănuit de ceva necurat. Am ajuns să ne rotească în echipă, iar unora să nu le dea nici o şansă. În schimb, bagă jucătorii aduşi de el, insistă cu ei deşi unii n-ar avea loc nici la echipa secundă! Am ajuns să ne apărăm cu Petrolul la noi acasă şi să ne bucurăm dacă luăm un punct, noroc cu Ţucudean!", se plîng dinamoviştii.

După meciul cu Astra e prevăzută o şedinţă a conducerii la care va participa şi Bonetti, urmînd să fie analizată problema relaţiei dintre antrenor şi jucători.

3 milioane de euro e suma minimă pierdută de Dinamo după ratarea intrării în grupele Europa League

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (128)
duffy104
duffy104  •  02 Septembrie 2012, 19:09

un antrenor de savana africana n-are ce cauta sa antreneze o echipa ca dinamo.! 95 de minute n-avem o faza clara de gol si stam sa ne rugam sa plecam cu 1 punct de la astra.! nu v-ati saturat de celebrul citat " una grande partida" iar noi jucam ca o echipa de devizia D..! Forza Dinamo. .! Lasa-ne macaronarule,du-te la zebrele tale..!

duta_dd
duta_dd  •  02 Septembrie 2012, 14:00

minciuni platite de fratii mancatori deFCEALE. chiar daca ar fi ceva adevarat: BONETTI RAMANE, voi plecati!

biid
biid  •  02 Septembrie 2012, 13:40

Care dinamovisti,mai Catalin ?.Scursurile care nu joaca nimic si au pretentii?.Sau vrei tu sa faci senzatie cu un articol ,,tare" sau, ,,comandat"?.Eu nu-i condamn de ,,blat" ci de indelonta,nepasare,nesimtire, ingamfare,lipsa de respect fata de cei care-i sustin etc.Sa ia exemplu de la panduri(unirea,otelu....),fara ,,vedete",dar cu SUFLET !!!.Asa ca....,,ciocul mic si...joc de glezne !!!!".

Vezi toate comentariile (128)
Comentează