FOTBAL  »  Superliga  »  ADVERSARI LIGA / LEVANTE - SEVILLA 0-2

si-a revenit Sevilla

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2007 00:00

Dupa 4 infringeri consecutive, Sevilla a cistigat din nou in campionat

Steaua n-are noroc. Adversara de marti in Liga Campionilor, FC Sevilla, a iesit definitiv din criza pe care a traversat-o in ultimul timp. Initiata o data cu victoria in fata Slaviei Praga (4-2), tenta ascendenta a echipei lui Juande Ramos a continuat aseara, in campionat. Dupa 4 esecuri la rind, Sevilla a cistigat la Levante cu 2-0.
Am revazut, practic, echipa care a impresionat in ultimele doua sezoane in Cupa UEFA. Bine asezata in aparare, creatoare, eficace. La pauza, deja omorise meciul, cu doua goluri semnate de Luis Fabiano. Primul din actiune, sut in diagonala printre picioarele unui adversar, al doilea din penalty.
Partea a doua? Sevilla a continuat sa controleze partida, dar n-a mai marcat, desi ocazii a avut, inclusiv in situatii de "singur cu portarul". Cam dupa o ora de joc, antrenorul Juande Ramos a inceput sa se gindeasca si la intilnirea cu Steaua, asa ca i-a trimis la vestiar, unul dupa altul, pe Luis Fabiano, pe Kone si pe Renato.

foto
"Virful" Sevillei, Kone (dreapta, in duel cu Alvaro), a irosit mai multe ocazii in prima parte y AFP

LEVANTE - FC SEVILLA 0-2
(Luis Fabiano 7, 14 penalty)
SEVILLA: Palop - D. Alves, Boulahrouz, Dragutinovici, Duda - De Mul, Keita, Renato (82 Fazio), Adriano - Kone (64 Poulsen), L. Fabiano (57 Chevanton). Antr. J. Ramos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează