FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Și-a semnat sentința! Primul jucător care va pleca de la Steaua în iarnă + situația accidentaților din lotul vicecampioanei

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 10:23

Bogdan Mitrea, 29 de ani, a dezamăgit în toate partidele în care a fost folosit și a intrat pe lista neagră a patronului. Becali a luat foc după meciul cu Gaz Metan:

"Dacă vezi că Mitrea nu poate la nivelul ăsta, nu-l bagi. El chiar nu poate face faţă pretențiilor Stelei.

Mitrea nu va mai juca niciodată la noi! Nu am nimic cu băiatul, nicio răutate, dar n-are ce căuta pe teren în tricoul Stelei, gata, s-a terminat!". 

Mitrea s-a accidentat "în pat", după cum chiar antrenorul Stelei a anunțat. Acest lucru îi închide orice șansă de a mai scăpa de plecarea de la Steaua din iarnă. 

Situația accidentaților la Steaua

  • L. Filip - E așteptat să revină începând cu luna decembrie
  • Ov. Popescu - Ar putea să reapară la mijlocul lunii decembrie
  • Fl. Tănase - Așteptat să revină în luna martie 2017

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
adrian008
adrian008  •  24 Noiembrie 2016, 16:59
Postat de tonyys pe 24 Noiembrie 2016, 16:12

Tade dadea goluri in blaturile cfr-ului ....la Steaua e cu totul altceva - nu se dau fundasii adversi la o parte su doar jucatorii cu adevarat valorosi se remarca. Si tade nici macar nu e singurul exemplu de jucator slab umflat in blaturile cfr-ului si semedo sau surdu au fost praf cand au trebuit sa joace la Steaua.

Te-ai gandit vreo clipa ca Steaua in ultimii 2 ani nu prea aduce mingi in careu pe varfuri?Tot suturi de-a lui Stanciu,patrunderi ale lui Chipciu din linia a doua sau ale lui Adi Popa.Meciul cu Chiajna e de referinta.Asta s-a intamplat cu Tade.Asta se intampla cu Golubovich.Steaua nu are joc progresiv.Puteti sari in sus de fund dar asta e adevarul.In momentul actual si anul trecut numai valoarea individuala a jucatorilor au scos-o.In rest...Te sfatuiesc sa vezi meciuri in reluare a Stelei 85-90.Piturca avea 5-6-7 mingi pe meci in 6-10 metri.Dupa mai povestim.

tonyys
tonyys  •  24 Noiembrie 2016, 16:12
Postat de gigi_becali_4 pe 24 Noiembrie 2016, 15:05

Hai sa ii luam pe rand : Tade, ca atacant al CFR-ului a marcat 18 goluri și i-a întrecut astfel şi pe Mihai Roman (Pandurii, 16 goluri) şi Bogdan Mitrea (Viitorul, 14 goluri). A fost golgheterul Liga 1 sezonul trecut. Cele 18 goluri au fost marcate astfel: 6 din penalty, iar două din şuturi expediate din afara careului. 13 dintre goluri au fost înscrise cu piciorul drept, două cu stângul și alte trei goluri cu capul. Tu daca erai patron, il cumparai pe golgheterul Romaniei sau nu ? Tudorie avea 19 ani, acum are 20, are doar 237 de minute jucate in sase meciuri ( intrat ca rezerva ) are 1 gol. E de viitor, trebuie tinut. La Golubovich iti dau dreptate, nu trebuia cumparat.

Tade dadea goluri in blaturile cfr-ului ....la Steaua e cu totul altceva - nu se dau fundasii adversi la o parte su doar jucatorii cu adevarat valorosi se remarca. Si tade nici macar nu e singurul exemplu de jucator slab umflat in blaturile cfr-ului si semedo sau surdu au fost praf cand au trebuit sa joace la Steaua.

stefan..
stefan..  •  24 Noiembrie 2016, 16:08

Accidentarea "in pat" a lui Mitrea e chiar un subiect amuzant si, chiar daca nu intrece, poate crea rivalitate subiectului "Doar Dinamo Bucuresti" regizat de inteligentii suporteri dinamovisti pe spinarea "cetatenilor".

Vezi toate comentariile (22)
Comentează