FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - STEAUA

Şi amicii se plîng de arbitri! » Nemţenii se tem să nu fie dezavantajaţi de oamenii în negru la meciul cu Steaua

Greșelile lui Radu Petrescu din meciul tur i-au tensionat pe jucătorii ambelor echipe
Greșelile lui Radu Petrescu din meciul tur i-au tensionat pe jucătorii ambelor echipe

Articol de - Publicat vineri, 13 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 decembrie 2013 21:39

Miriuţă, fost coleg cu Reghecampf la Cottbus, aminteşte de meciul tur, în care Steaua a deschis scorul din ofsaid, apoi arbitrul Petrescu i-a refuzat Ceahlăului un penalty la 1-2.

Steaua a beneficiat de 16 erori ale arbitrilor în 14 etape şi două dintre cele mai "utile" greşeli ale brigăzilor s-au consumat chiar în turul cu Ceahlăul, adversara de sîmbăta asta. Campioana a început sezonul cu o victorie contra nemţenilor, un 2-1 securizat de prestaţia "centralului" Radu Petrescu, care a primit nota 3 în Gazetă.

Adi Popa a marcat golul de 1-0 dintr-o poziţie de ofsaid. Apoi i-a fost refuzat un penalty Ceahlăului în minutul 82, cînd scorul era 2-1 şi Popadiuc a fost faultat în careu de către Latovlevici. Între erorile pro-Steaua, Petrescu n-a văzut nici un penalty pentru roş-albaştri, la un henţ în careu al argentinianului Lucas Garcia, în minutul 37.

Într-un moment în care Astra şi Petrolul, rivalele din lupta pentru titlu, o acuză pe Steaua de sprijin serios primit din partea arbitrilor, de prestaţiile brigăzilor pomeneşte şi Vasile Miriuţă. Prieten cu Reghecampf, alături de care a jucat la Cottbus, în Germania, tehnicianul Ceahlăului cere decizii imparţiale pentru returul de la Piatra Neamţ: "Sper să nu se mai repete greşelile pe care arbitrii le-au comis la Bucureşti".

Şeful moldovenilor, Gheorghe Ştefan, o bănuieşte şi el pe Steaua: "În tur am pierdut pe mîna arbitrilor, să nu se mai întîmple şi de data asta! Nu avem nevoie de favoruri, vrem doar să fie condus corect meciul, indiferent de numele arbitrului. În tur ne-au dat gol din ofsaid, ne-au refuzat un penalty".

"Steaua nu mai e ce-a fost. E obosită, nu mai face presing, nu a mai jucat bine în ultimele meciuri din campionat. O să-i punem probleme mari!" (Vasile Miriuţă, antrenor Ceahlăul)

"Sper să nu mai greşească arbitrii în favoarea Stelei. Campioana e mai bună decît Ceahlăul, dar am mai bătut-o şi altă dată cînd era chiar mai bună" (Gheorghe Ştefan, preşedinte Ceahlăul)

ALTE DATE INTERESANTE DESPRE CEAHLĂUL - STEAUA
- o singură înfrîngere a suferit Ceahlăul acasă în ultimele 10 partide, cu CFR, în rest are 7 victorii şi două remize
- nemţenii au cel mai bun parcurs în Liga 1 din '99/2000, atunci cînd contabilizaseră 34 de puncte la finalul turului
- Steaua este fără victorie în Liga 1 din 27 octombrie, cînd a cîştigat la Braşov, de atunci au urmat 4 remize de 1-1
- roş-albaştrii sînt neînvinşi în deplasare din 26 noiembrie 2012, Braşov-Steaua 3-1. Au urmat 17 partide fără înfrîngere, 9 victorii - 8 remize

Reghecampf vs Ceahlăul în Liga 1: 4 jocuri - 4 victorii
11/12: Chiajna-Ceahlăul 2-0
12/13: Steaua-Ceahlăul 3-0
12/13: Ceahlăul-Steaua 3-4
13/14: Steaua-Ceahlăul 2-1

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  14 Decembrie 2013, 11:01

Saracii , toti sunt speriati ca nu mai pot juca o partida impotriva "magicei rusini din CL" , fara sa fie chiuretati de arbitri ! Sa muncesti atat si sa te fura fara rusine.....

fcbm
fcbm  •  13 Decembrie 2013, 16:04
Postat de fcbm pe 13 Decembrie 2013, 16:01

Nimeni nu a pomenti nimic de campionat....se vrea doar ca meciul sa fie arbitrat corect ! Nu ca in meciul tur ...

*pomenit

fcbm
fcbm  •  13 Decembrie 2013, 16:01
Postat de inexistentus pe 13 Decembrie 2013, 09:49

Eu cred ca le e frica de Steaua. Anul trecut Ceahlaul era la limita retrogradarii. Ce ar vrea acum, sa ia campionatul ? Sa fie multumiti si cu 0-1 ca doar joaca cu Steaua, nu cu dinamo.

Nimeni nu a pomenti nimic de campionat....se vrea doar ca meciul sa fie arbitrat corect ! Nu ca in meciul tur ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează