FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREŞ

Şi-au păcălit fanii de 1 aprilie » ”Steaua şi Petrolul depunctate, ASA pe primul loc” :D

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2015 00:00 / Actualizat joi, 02 aprilie 2015 00:34

Conducerea clubului ASA a glumit pe seama modului în care mureşenii ar putea lua titlul sezonul acesta.

Ieri, pentru cîteva minute, site-ul oficial al celor de la ASA Tîrgu Mureş a găzduit o ştire conform căreia Steaua a fost depunctată cu 12 puncte, iar Petrolul cu 7.

"Ştirea momentului în fotbalul mioritic: în adunarea săptămânală a Comisiei de Litigii s-au luat două decizii ce influenţează decisiv lupta pentru titlu: FCSB depunctată cu 12 puncte, iar Petrolul, cu 7 puncte; neplata ultimei tranşe din salariul lui Cristea la FCSB şi restanţele neplătite către Bornescu la petrolişti sînt, se pare, motivele depunctărilor" a fost "bomba" dezvăluită de site-ul clubului ardelean.

După doar cîteva minute, ştirea a dispărut, dovedindu-se că fusese doar o păcăleală de 1 aprilie. ASA este ocupanta locului secund în Liga 1, avînd 46 de puncte, cu 7 mai puţine decît Steaua. Meciul direct va fi în Ghencea, după ce Zicu şi compania s-au impus în tur cu 1-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează