FOTBAL  »  Superliga  »  SAMEŞ SE LUPTĂ CU BOALA

Şi-au uitat legenda » Soţia lui Sameş: "De la Steaua n-am primit nici măcar un telefon"

Ştefan Sameş, între gloria din trecut şi suferinţa din prezent
Ştefan Sameş, între gloria din trecut şi suferinţa din prezent

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 30 mai 2011 21:03

Situaţia lui Ştefan Sameş (59 de ani) se agravează pe zi ce trece. Depistat cu neoplasm nazofaringian în luna februarie, la scurt timp după ce a fost dat afară de la Steaua, fostul mare fotbalist a plecat la Viena pentru a se trata.

Gigi Becali nu a vrut să îl ajute cu bani, deşi a promis într-o emisiune televizată că o va face. Mirel Rădoi şi Cosmin Olăroiu au fost singurii care şi-au oferit sprijinul.

"Aflaţi că nu am primit nici măcar un telefon. Nu voiam de la domnul Becali, dar măcar să fi pus pe cineva din conducerea Stelei. Nici măcar o dată cei de acolo nu au întrebat ce face Ştefan Sameş", a spus soţia lui, Lorena, pentru Dolce Sport.

Mirel Rădoi, fostul căpitan al Stelei, n-a rămas insensibil la suferinţa lui Ştefan Sameş, fundaşul de fier al roş-albaştrilor din anii '70-'80. A aflat şi că familia lui Sameş nu are resurse financiare pentru a continua tratamentul în străinătate.

Fără să stea prea mult pe gînduri, fundaşul lui Al Hillal i-a trimis lui Ştefan Sameş 25.000 de euro, direct în cont.

"M-a dezamăgit nepăsarea foştilor colegi ai lui Fane Sameş. Nu l-au ajutat financiar, deşi unii sînt realizaţi. N-ar fi însemnat mare lucru pentru ei să dea cîte 500 sau cîte 1.000 de euro. Dar pe nea Fane aceşti bani l-ar putea salva" - Mirel Rădoi

274 de meciuri are Sameş la Steaua

47 de selecţii în naţională a strîns fundaşul născut la Dobroieşti

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
spinoza
spinoza  •  17 Iulie 2011, 15:30

Respect Mirel!

flocirica
flocirica  •  31 Mai 2011, 12:51

bravo mirel! bravo oli! mai ceva de comentat dupe gestul celor doi? lasati-l in pace pe becali : EL E DE MULT IN LUMEA LUI!

mieusa
mieusa  •  31 Mai 2011, 04:39

Departamentul pentru urmarirea calitatii vietii fostilor jucatori, pentru complemetarea serviciilor medicale si de asigurari sociale, neasigurate de Ministerul Sanatatii, a gresit monstruos in cazul lui Sames. Ar trebui ca detinatorul acestui post sa mearga la pregatire si specializare in cadrul seminarului organizat de entitatile jurnalistice care in ultimele 2 decenii si-au protejat si ajutat fostii colegi de breasla. Vezi pi toti ilustrii decedati, mai mult sau mai putin, in ultimul timp.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează