FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Şi Chipciu începe chinul! » Mijlocaşul Stelei va pleca în Germania pentru a da startul recuperarării

Accidentarea lui Chipciu îl va ține departe de gazon cel puțin încă cinci luni
Accidentarea lui Chipciu îl va ține departe de gazon cel puțin încă cinci luni

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 16 iunie 2013 22:17

Alexandru Chipciu nu a plecat în Austria alături de restul echipei pentru prima parte a contonamentului de vară, dar mijlocaşul nu va scăpa de chinul pregătirii.

Fotbalistul de 24 de ani va părăsi România pentru aproximativ două săptămîni şi va ajunge în Germania la o clinică privată, acolo unde va începe recuperarea. "Va avea un program bine pus la punct alături de medici specialişti. Trebuie să strîngă tare din dinţi pentru că nu e deloc uşor să revii după o astfel de operaţie. A suferit o intervenţie chirurgicală grea şi nu i-a fost deloc uşor în această perioadă", au spus steliştii.

Acesta a avut tibia fracturată în 4 locuri după derby-ul cu Dinamo de pe Naţional Arena şi a fost nevoit să stea cu piciorul în ghips 45 de zile. Şeptarul din Ghencea va mai avea piciorul imobilizat încă cîteva zile, apoi alături de specialişti va urma un program strict de recuperare. Mai mult, mijlocaşului i s-au introdus 6 şuruburi în picior, care au rolul de a-i reaşeza tibia şi de a-i susţine în poziţii corecte oasele piciorului şi ale gleznei.

8 goluri a marcat Alexandru Chipciu în sezonul trecut pentru Steaua: 6 în Liga 1 şi 2 în Europa League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  17 Iunie 2013, 10:51
Postat de ave_biancorossi pe 17 Iunie 2013, 01:49

saracul. imi pare rau pentru el, mai ales ca a fost distrus de un coechipier. acum, asta e, viata merge inainte. pacat insa, era un moment excelent al carierei lui, putea sa se transfere la un club cu adevarat valoros. cu alta ocazie, asta e, are viata inainte, poate peste 3-4 ani va fi altceva. sanatate la Maxx, jucatorule !

Laurentiu Rus e dinamovist ...cum coechipier?!

roadster1988
roadster1988  •  17 Iunie 2013, 09:48

a fost un atac intentionat.macelarul care l-a lovit trebuia scos din viata fotbalistica.

daniels7714
daniels7714  •  17 Iunie 2013, 08:20

ai incredere in tine ALEX !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează