FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

si fara Surdu

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2007 00:00

Nu trece meci fara ca Steaua sa nu mai piarda un jucator. In afara accidentarilor de lunga durata ale lui Radoi, Ghionea si Plesan, Pedrazzini se confrunta cu noi si noi probleme medicale. La confruntarea de azi, cu Dacia Mioveni, italianul nu va putea conta nici pe Nicolita si pe Surdu, in timp ce prezenta lui Goian pe teren se va decide cu putin timp inaintea partidei, in functie de cum se va simti.

In plus, Golanski, Lovin si Bicfalvi vor fi menajati, pentru ca ei revin dupa accidentari si risca o recidiva daca vor forta. Banel a facut o entorsa la glezna stinga in meciul de Liga cu Arsenal, iar Surdu acuza o leziune musculara in urma aceleiasi partide. "E clar ca ei nu vor juca la Mioveni", a confirmat Pedrazzini ieri. "Avem foarte multi jucatori importanti accidentati, dar asta ne da posibilitatea sa introducem fotbalisti proaspeti", a incheiat antrenorul Stelei.


Griji pentru Ghionea
Informatia publicata de gsp acum doua zile, conform careia Ghionea are dureri foarte mari la genunchi si nici un medic nu poate estima cind va reveni el pe gazon, a fost confirmata ieri de Pedrazzini. "Sper din tot sufletul ca nu se va pune problema ca Sorin sa renunte la fotbal, am pierde un mare talent. El acuza dureri foarte puternice la nivelul cartilajului. Saptamina viitoare va face noi teste in Italia si sper ca problema lui sa se rezolve", a zis tehnicianul.

Prime-record la Mioveni

Jucatorii Daciei vor evolua pe prime-record la meciul de azi, cu Steaua. Surse autorizate sustineau ieri ca, in cazul unei victorii, argesenii isi vor rotunji bugetul cu 5.000 de dolari de caciula. Este insa posibil ca suma sa fie suplimentata intrucit citiva sponsori mai mici de la echipa si-au anuntat si ei intentia de a-i stimula pe elevii lui Florin Marin. Stelistii ar lua 2.000 de euro la victorie, conform Regulamentului de Ordine Interioara. (Cristian Marinescu)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează