FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL VARGA ŞI BĂLAN

Şi rapidiştii, şi timişorenii sînt convinşi că vor avea cîştig de cauză

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Atît conducerea Rapidului, cît şi cea a Timişoarei sînt convinse că vor avea cîştig de cauză în "cazul Varga-Bălan". Oficialii celor două formaţii, Ion Taban şi Gheorghe Chivorchian au comentat la Recursul etapei.

Gheorghe Chivorchian "Vom lua punctele, părerea mea. Aşteptăm un verdict de la Comisia de Disciplină, să fiu realist nu cred că le luăm în România. Aici nu se vrea, am contestat dreptul de joc în prima ligă al celor doi. Comisia a inventat 3 capete de acuzare, care sînt ba de competenţa LPF, ba a FRF... Legitimaţiile nu pot fi eliberate, sînt probă în dosar, dar Varga şi Bălan puteau să joace cu buletinul şi cu un aviz medical. Sînt 101% convins că vom cîştiga. În toată disputa asta, nu ne luptăm numai cu Rapidul, sînt şi alte", a spus Chivorchian.

Ion Taban, preşedintele Rapidului, a replicat: "Sînt convins că domnul Chivorchian ştie că nu va cîştiga în acest litigiu cu Rapid, am făcut totul în conformitate cu regulamentele. Nu avem cum să pierdem, cei doi jucători au fost transferaţi corect! Conducerea administrativă a fost jignită de cei de la Timişoara cînd au spus că dormim pe noi şi că nu sîntem în stare să mergem să luăm carnetele de la Ligă. Nu putem fura legitimaţiile.

Cazul ar trebui să se rejudece luni, să se respingă contestaţia Timişoarei şi să li se dea drept de joc celor doi, pentru că regulamentul e de partea Rapidului", a spus Taban la Recursul etapei, de la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  22 Martie 2010, 08:23

din cate am inteles dupa meci ,ciorile li se vor smulge penele la urmatorul meci la ploiesti, nu stiu ce a-ti vrut sa faceti credeati ca puteti ajunge la noi prin barajul facut de testoase ..?si daca ajungeati voi aia 30-40 cati erati, bataia pe care vati fi loato ar fi fost in direct. ciori proaste..!

 •  22 Martie 2010, 02:02

rapidistii veniti sa incite spiritele la meciul sportul-petrolul sunt alergati de fanii Petrolului dar au scapat cu jandarmii ! ://www.youtube.com/watch?v=DYJHStqseKk

 •  22 Martie 2010, 01:42
Postat de pe 21 Martie 2010, 22:28

SA VA IA DRACU CU RECLAMELE VOASTRE !!! HUUUUUO

Dragomir a mirosit ca poate sa ia spaga grasa de la Iancu dar s a lovit de vigilenta celor de la Rapid care nu se lasa pacaliti, dar militianul ii toaca prin manevre birocratice acum. Daca asa ati vrut sa fiti condusi de hotul asta de ceausist asa va trebuie!De fapt tara e impamzita de securisti care controleaza totul deci nici o nadejde, in tara nu mai suntem noi golanii pietii sa mobilizam adormitii,ati ramas doar voi manelistii impotenti.Aud ca Dragomir cere si ia 200.000 E pt 1 pct blatuit

Vezi toate comentariile (9)
Comentează