FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Și rivalii sunt de partea lui Ovidiu Burcă: „Dinamo era să nu prindă play-off-ul în Liga 2, acum e în Liga 1” + „FCSB are șanse mari la titlu”

Premieră în România: Burcă va indica înlocuitorul său
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ovidiu-burca-plecare-dinamo-720786.html?utm_medium=intern&utm_source=top-stories&utm_campaign=stories-link
Premieră în România: Burcă va indica înlocuitorul său https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ovidiu-burca-plecare-dinamo-720786.html?utm_medium=intern&utm_source=top-stories&utm_campaign=stories-link

Articol de , - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 08:40 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 08:57

Vali Badea, fost campion cu FCSB, a urmărit atent derby-ul Dinamo - FCSB și se bucură pentru victoria preferaților săi. Fostul vârf al roș-albaștrilor vede cu ochi buni acest sezon pentru Elias Charalambous și ai lui, în ciuda evoluțiilor mai șterse din ultima vreme.

Badea îl laudă și pe Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, despre care spune că a reușit o performanță extraordinară, dată fiind situația în care erau „câinii”.

Burcă nu pleacă singur de la Dinamo! Cine îl urmează + GSP a aflat cine stă pe bancă la meciul cu Sepsi
DINAMO
Burcă nu pleacă singur de la Dinamo! Cine îl urmează + GSP a aflat cine stă pe bancă la meciul cu Sepsi

„E greu ca Dinamo să se salveze. Iar eu sincer nu mi-aș dori să o văd retrogradată. Anul acesta sunt multe echipe de tradiție în Liga 1 și e păcat să nu mai vedem aceste derby-uri. Legat de plecarea lui Burcă nu pot spune prea multe. Tot ce știu e că Dinamo era la un pas să nu prindă play-off-ul Ligii 2 și acum e în Liga 1. O performanță extraordinară", a mai zis Vali Badea. 

Vali Badea: „FCSB are șanse mari la titlu”

Deși echipa nu strălucește, Vali Badea e convins că acesta poate fi anul în care să se întrerupă seceta la FCSB.

„A fost o primă repriză nu foarte bună pentru un derby. Însă Steaua (n.r. - FCSB) a câștigat, iar asta mă bucură. Cred că anul acesta are șanse mari la titlu, iar astfel de evoluții pot fi trecute cu vederea", a zis Vali Badea.

Florinel Coman e într-o formă foarte bună. E un jucător foarte bun și părerea mea că e timpul să facă un pas spre străinătate.

Vali Badea, fost atacant

Citește și alte articole:

Sorin Paraschiv știe ce trebuie să facă FCSB pentru a câștiga titlul
DINAMO - FCSB 0-1
Sorin Paraschiv știe ce trebuie să facă FCSB pentru a câștiga titlul
Ovidiu Burcă, al nouălea antrenor demis de la începutul sezonului » Câte echipe și-au schimbat A1
Dinamo
Ovidiu Burcă, al nouălea antrenor demis de la începutul sezonului » Câte echipe și-au schimbat A1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
zorrozabal
zorrozabal  •  29 Noiembrie 2023, 10:46

Bine,bine...Chestia cu antrenorul e relativa!In realitate e vorba de „șocul”așteptat sa se produca (in mentalul jucatorilor),prin venirea unui nou antrenor-pe care fiecare dintre ei trebuie sa-l convinga!Adica jucatorii urmeaza sa dea un concurs!Pentru ca sunt foarte multe exemple-la echipe care au cheltuit miliarde pe jucatori-,cu antrenori„cu firma”,unde rezultatele nu sunt cele așteptate!Pochetino la Chelsea,Den Haag la United,Luis Enrique la PSG ș.a.!

mario78a
mario78a  •  29 Noiembrie 2023, 09:02

ARTICOL de doi lei...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează