FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA CAMPIOANĂ!

Şi "rupţii" petrec » Chipciu şi Tatu vor participa la petrecerea de campioană a Stelei

Chipciu va lipsi aproape tot anul după ce s-a accidentat în meciul cu Dinamo
Chipciu va lipsi aproape tot anul după ce s-a accidentat în meciul cu Dinamo

Articol de - Publicat marti, 28 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 27 mai 2013 19:47

La fiesta de după meciul cu Braşov vor participa toţi jucătorii Stelei, chiar şi Chipciu şi Tatu, recent operaţi.

Laurenţiu Reghecampf nu a învoit nici un fotbalist pentru partida din această seară, de pe Arena Naţională, chiar dacă pînă în urmă cu cîteva zile fotbaliştii importanţi au fost lăsaţi să se odihnească, ratînd meciul cu Viitorul Constanţa.

Diseară, întreg lotul Stelei se va afla pe stadion, chiar şi fotbaliştii care sînt accidentaţi. Aşadar, după meci, pe gazon, în autocarul decopertat şi în Piaţa Constituţiei se vor afla şi Alex Chipciu, Leandro Tatu, Vlad Chiricheş, Răzvan Stanca, Gabi Matei şi Lucian Filip. Primii doi, operaţi în ultimele două săptămîni, vor fi prezenţi în cîrje!

În aceste condiţii, chiar dacă în acest campionat a bifat doar o repriză, cu Pandurii Tîrgu-Jiu, 0-0, în tur, cînd s-a reaccidentat, Matei va participa la petrecere şi va primi şi el tricoul de campion.

Puşcaş şi Roşu n-au tricouri
Reghecampf are în lotul Stelei 30 de jucători. Doi dintre aceştia n-au prins nici măcar un meci în acest sezon, motiv pentru care nu pot primi diseară tricouri de campioni. Aceştia sînt tinerii Cristi Puşcaş şi Iulian Roşu de 19, respectiv 18 ani. Pentru a-i "salva", Reghecampf îi poate trimite diseară pe gazon pe cei doi pentru cîteva minute.

MM are voie pe bancă
Managerului Mihai Stoica i-a expirat suspendarea dictată de LPF pentru incidentele de la meciul Rapid - Steaua. Atunci, Comisia de Disciplină a considerat că MM i-a incitat pe fanii giuleşteni şi l-a suspendat pentru 5 luni pe conducătorul stelist. Ulterior, la recurs, Stoica s-a ales doar cu o interdicţie de o lună. Aceasta a expirat, iar diseară MM va putea sta pe bancă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
madskills
madskills  •  28 Mai 2013, 08:24
Postat de the_champions pe 28 Mai 2013, 03:54

Eu sunt curios dacă vor intra Puscas si Rosu .

vrei sa se "umfle-n" pene cum a facut Cojocaru care a avut impertinenta sa declare ca-si doreste sa joace fotbal? Asa ceva nu se poate..:)

the_champions
the_champions  •  28 Mai 2013, 03:54

Eu sunt curios dacă vor intra Puscas si Rosu .

alexandru_p
alexandru_p  •  28 Mai 2013, 03:39
Postat de thumbzilla.. pe 28 Mai 2013, 01:44

Ar fi fost culmea sa nu petreaca si ei.Au fost printre cei mai buni oameni din lotul Stelei in campionatul asta.

aici zici de chipciu si chiriches, nu? ca tatu n'a fost chiar asa grozav :) ... oricum, reghe si mai toata echipa merita felicitati. nu matei! dar lasa'l sa se bucure si el, daca o putea sa se bucure fara sa fi facut nimic tot sezonul! sper sa fie constient ca n'a ajutat deloc echipa si ca n'are niciun motiv de mandrie, si asta doar din cauza lui, sa deschida ochii daca nu vrea sa ajunga ca mitea mai repede decat ai zice "peste"!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează