FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Şicanaţi » Coman, Cînu şi Zmeu se antrenează singuri prin zăpadă la Vaslui

Pentru a-l aduce pe Coman, Porumboiu a plătit 50.000 de euro Rapidului şi 25.000 de euro bonus de instalare portarului
Pentru a-l aduce pe Coman, Porumboiu a plătit 50.000 de euro Rapidului şi 25.000 de euro bonus de instalare portarului

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 ianuarie 2013 22:20

Neplătiţi de luni de zile, Coman, Cînu şi Zmeu se antrenează singuri, printre nămeţi, la 8:00 dimineaţa, sub supravegherea unui doctor.

Adrian Porumboiu nu-i mai doreşte sub nici o formă la echipă pe Dani Coman (33 de ani), Gabriel Cînu (32 de ani) şi Denis Zmeu (27 de ani)!

Cei trei nu au făcut deplasarea în Spania alături de elevii lui Hizo şi au rămas în Vaslui, unde fac cîte două antrenamente zilnic. Ambele puse în aşa fel încît să le strice ziua celor trei: o şedinţă de pregătire la 8:00 dimineaţa şi una 12 ore mai tîrziu, la sala de forţă.

Adevărata problemă pentru jucători o reprezintă faptul că nu şi-au mai primit salariile de mai multe luni. Apropiaţii fotbaliştilor susţin că aceştia ar fi încasat un singur salariu din vară şi pînă în prezent: "De Coman, Porumboiu a tras în vară să vină la Vaslui, deşi băiatul avea ofertă din străinătate. I-a oferit un contract bun, de 250.000 de euro pe sezon, dar pînă acum i-a plătit doar banii pe o lună şi nu ştie cum să-l facă să plece mai repede de la club şi să renunţe la tot ce mai are de încasat. Şi Cînu, şi Zmeu sînt în aceeaşi situaţie".

Salarii peste media campionatului
Nume Contract anual
D. Coman: 250.000 euro
Cînu 180.000 euro
Zmeu 96.000 euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
rechinul_bland
rechinul_bland  •  31 Ianuarie 2013, 10:41

D-l burete cu cat te-au imbibat "apropiatii jucatorilor" sa decartezi articolul asta?....cat despre prietenii astia de la hotelu si cefura, as lasa mai usor placa asta cu Porumboiu si prietenia cu FRF si LPF, voi stiti mai bine cum se castiga campionatele in romanica de cativa ani...apropos cum a iesit auditul ala la voi, s-au mai gasit banii din calificarea in grupele cl?...nu, pacat nu cautati unde trebuie, vedeti la "prietenii lui Porumboiu"

psyk3
psyk3  •  31 Ianuarie 2013, 09:30

bai saracilor dc injurati omu asta .. nici nu stiti daca e adevarat.. eu unu nu cred

burgundy
burgundy  •  31 Ianuarie 2013, 06:57

unde se astepta domnul coman ca-l va duce lacomia lui nemasurata? a ajuns din idol pentru rapidisti, un tip detestat si mai rau, pe cale sa devina un simplu anonim. bine ca-i merg afacerile imobiliare. As spune ca Porumboiu i-a tras-o , asa cum ne-a tras clapa si coman cand s-a dus la Brasov pt 25k in plus. huaa!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează