FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - CRAIOVA, AZI, 16:30, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Silvian Cristescu rememorează duelurile cu Gloria: "Mamă, ce ne mai furau!" :X

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Team-managerul Silvian Cristescu a rememorat duelurile la Bistriţa pe care le-a trăit în tricoul alb-albastru şi crede că partida de azi se va termina la egalitate

- Silvian, ce îţi vine în minte cînd auzi deplasare la Bistriţa?
- Nu ştiu cum se făcea că jucam mereu pe ceaţă pe terenul Gloriei. Arbitrii nu prea vedeau faulturile ardelenilor, nici ofsaidurile. :) Mamă, ce ne mai furau! Ani de-a rîndul!

- Ce va fi acum?
- S-au schimbat multe la Gloria, în bine. Echipa joacă frumos, combinativ, m-a impresionat în ultimele meciuri. Ambele echipe vin după două rezultate mari. Vreau o victorie a Craiovei, dar cred că se va termina egal. E bun şi-un punct pentru noi, un succes ar fi de senzaţie.

- Cu 6 puncte în următoarele două meciuri Ştiinţa şi-ar putea recalibra obiectivul?
- Nu ne gîndim aşa departe. Acum ne interesează doar cum să evităm retrogradarea.

- Florin Costea n-a mai marcat de şapte etape...
- Să nu facem un caz Costea. Pentru Universitatea mai important în acest moment e să-şi cîştige meciurile. Florin e în formă, a făcut un meci bun cu Braşovul cînd a dat două pase de gol şi poate că la Bistriţa va sparge gheaţa pe 2010.

Au renunţat la Răducu
Universitatea i-a reziliat în aceste zile contractul lui Sorin Răducu (foto, 20 de ani), fundaşul central transferat în ianuarie din Liga a III-a, de la FC Caracal. La trei săptămîni de cînd semnase pe 5 ani cu alb-albaştrii, Răducu a suferit o ruptură musculară în cantonamentul din Antalya. Conducerea Ştiinţei a decis că pentru fotbalist e mai bine să revină la Caracal pentru a se pune pe picioare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  17 Martie 2010, 19:21

si va mai furara odata! ps. din pacate prea multi needucati pe acest site si majoritatea din ardeal. halal educatie! mandrie si prostie, e deviza voastra. sa va fie de bine, dar mai bine vedeti-va tarele voastre, nu ale adversarilor.

 •  17 Martie 2010, 19:08

Craiova cinstitii pamantului... Toti i-au furat, e o mare conspiratie impotriva lor.Niste bebelasi mari si plangaciosi. Niciodata nu o sa recunoasca ca nu joaca bine si ca locul lor e in divizia secunda.Mereu o sa fie furati de arbitrii. Loosers!!!

 •  17 Martie 2010, 13:52

Se pare ca traficantii de praz uita unele lucruri. Sa le reimprospatez memoria selectiva: sezonul 96/97 sau 97/98 (nu mai tin minte exact) - meci la Craiova in care Gloria a fost furata pe fata de arbitru dupa ce-a deschis scorul. Cred ca pentru Gloria a dat gol Cioloboc (0-1) iar apoi arbitru a avut grija ca prazarii sa nu piarda. S-a terminat 1-1. Acu' 2 sezoane Tata Jean v-a dat meciul la Bistrita (0-1 gol Wobay) cand voi stateati ca pe ace in clasament.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează