FOTBAL  »  Superliga  »  ASCULTĂ RADIO.GSP.RO

Silviu Ilie la Radio.GSP.ro: "2011 este anul Galaţiului. Vreau să jucăm cu Barca în Ligă"

Silviu Ilie (în alb), în duel cu Bonfim
Silviu Ilie (în alb), în duel cu Bonfim

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 22:33

Galaţiul visează la Champions League, iar jucătorii lui Dorinel Munteanu speră să joace împotriva celor mai tari echipe din Europa.

Silviu Ilie, fundaşul de 22 de ani al campioanei, a declarat în exclusivitate la Radio.GSP.ro că vrea să dea piept cu Barcelona în cea mai importantă competiţie intercluburi. Acesta nu uită însă nici de duelul din Supercupă cu Steaua şi spune că performanţele din sezonul trecut nu l-au schimbat deloc.

"În Poiana Braşov e foarte frumos ne pregătim pentru ce urmează: campionat, Cupă şi Champions League. Mi-am ales echipele cu care vreau să pic în grupele Ligii, vreau să joc împotriva Barcelonei. Eu nu privesc pe nimeni de sus, îi privesc pe toţi la fel, chiar dacă am ieşit campion nu mă schimbă nimic. Nu ştiu dacă m-am schimbat, doar că am mai multă încredere în mine şi asta se va vedea pe teren.

Nu ştiu dacă va conta că jucăm primul meci cu Steaua, în Supercupă,  va fi un meci foarte greu pe care ni-l dorim să-l cîştigăm. Vrem şi acest trofeu! Îmi doresc să nu dezamăgim în viitorul sezon, să jucăm la fel de bine şi dacă se poate să terminăm pe acelaşi loc. 2011 a fost un an senzaţional. Să ieşi campion şi să joci alături de vedete şi de Zidane. Este anul Galaţiului!", a declarat la Radio.GSP.ro, Silviu Ilie.

Ascultă ONLINE Radio.GSP.ro!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
galatzeanul
galatzeanul  •  17 Iunie 2011, 13:24

Oricine vrea sa-si vada echipa jucand cu alta gen "Barca".

neil_10
neil_10  •  17 Iunie 2011, 09:39
Postat de jijinhoo pe 16 Iunie 2011, 22:26

sa ai gura aurita silviu.o sa va dea barca vreo 10.pai tu crezi ca terminati mai sus de 10 anu' asta?ulciorul nu merge de multe ori la apa

imi plac la nebunie comenturile a stea... cu ce va fi ! ... o sa vedeti! ... veti vedea! ...o sa o luati! ... o sa...! ...o... sa! etc! ... aici se imbina mai multe opinii ... de oameni plictisiti... oameni suparati... oameni invidiosi... oameni care se cred singurii destepti... vizionari... etc... cei mai adesea sunt "chibitz"...

neil_10
neil_10  •  17 Iunie 2011, 09:29
Postat de mutulica10 pe 16 Iunie 2011, 22:48

dupa mine , Otelul ar trebui sa cada cu cele mai slabe echipe din Liga , nu cu Barcelona , real , Chelsea , United nu o-r sa faca fata o sa fie umilinta atat pentru ei cat si pt Romania

"nu o-r sa faca".... ce tare esti?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close