FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Silviu Lung crede că fanii olteni înclină către formația mai bună: „Publicul din Craiova se va duce întotdeauna spre echipa care performează”

Silviu Lung crede că fanii olteni înclină către echipa mai bună: „Publicul din Craiova se va duce întotdeauna spre echipa care performează”
Silviu Lung crede că fanii olteni înclină către echipa mai bună: „Publicul din Craiova se va duce întotdeauna spre echipa care performează”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 19:00 / Actualizat sambata, 29 august 2020 19:04

Silviu Lung, 63 de ani, fostul portar al Craiovei Maxima, a vorbit despre războiul dintre CS U Craiova, echipa Primăriei, din Liga 1, și FC U Craiova, clubul lui Adrian Mititelu, aflată în Liga 2.

„Au mai fost și înainte două echipe în Divizia A. E foarte greu ca într-un oraș cum este Craiova, care n-are un potențial economic deosebit, două echipe să reziste la nivelul primei ligi. Dacă intră (n.r. FC U în Liga 1), foarte bine. 

Am mai spus și altă dată, mi-au mai spus-o și alții: publicul din Craiova se va duce întotdeauna spre echipa care performează. E foarte simplă treaba!’’ a declarat Silviu Lung pentru realitateasportiva.net.

VIDEO O arenă de 9 milioane de euro a fost inaugurată la Craiova! Poate să găzduiască 5.000 de spectatori

Rodion Cămătaru, comentariu dur după umilința Craiovei din Europa League: „Ciorbe reîncălzite! Au ieșit ca să se concentreze pe campionat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
109905630785860
Cristian Dumitru  •  30 August 2020, 18:01

Si care o fi echipa aia care "performeaza" ? O fi CFR Cluj ?

ctbilu
ctbilu  •  30 August 2020, 17:36

Pai ce mai Silvica, cand Electroputere a terminat peste Stiinta in anii '90 s-au dus acolo suporterii ? Ati avut cumva 40.000 la meciul cu Panathinaikos si nu stiu eu ?

george_br
george_br  •  30 August 2020, 14:12
Postat de antalmihai pe 30 August 2020, 14:00

Trebuie doar sa se tina de cuvint, fiindca asa a spus... Plus vinzarea, pina in 2020 a actiunilor catre suporteri... Asa a fost intelegerea... Ce sa ales de ea si cind vor fi suporterii actionari??? Dna, oare citi fraieri au platit pina acum?????????????????

Stii proverbul ala: "Magarul moare de drum lung iar pr...ul de grija altuia"? Ti se cam potriveste, nu crezi?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează