FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Silviu Lung Jr. ar putea ajunge la coșmarul Stelei și se poate duela din nou cu roș-albaștrii!

Articol de - Publicat luni, 08 iunie 2015 19:31

Fotbaliștii Astrei sînt la mare căutare în acest mercato. Budescu, De Amorim și Alibec sînt pe lista Stelei, însă mai e drum lung pînă cînd unul dintre cei trei să ajungă în Ghencea, avînd în vedere propunerile lui Gigi Becali și așteptările lui Ioan Niculae.

Portarul Silviu Lung junior este pe lista mai multor formații din străinătate, însă ofertele venite pentru el pînă în acest moment nu se ridică deloc la pretențiile șefilor Astrei. De exemplu, Șerif Tiraspol l-a dorit pe goal-keeperul de 26 de ani, însă moldovenii au pus pe masă doar 200.000 de euro, sumă ce nu convine giurgiuvenilor. Astra nu va accepta să-l cedeze pe Lung sub un milion de euro.

Mai nou, Ludogoreț Razgrad, echipa ex-dinamovistului Cosmin Moți, s-a arătat interesată de a-l cumpăra pe "Silvică". A rămas ca bulgarii să vină cu o ofertă concretă, pentru a aștepta un feed-back din partea giurgiuvenilor. Dacă va ajunge la Razgrad, Lung Jr. s-ar putea duela cu Steaua, întrucît bulgarii pot juca din nou cu românii în preliminariile Champions League.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  10 Iunie 2015, 04:05

Pai il cred si yo pe moti ca sa cam saturat de cate penaltyuri a aparat impotriva ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  08 Iunie 2015, 23:39

mie nu imi place asta ,sa plece la bulgari

juliusmad
juliusmad  •  08 Iunie 2015, 23:29

ce sa faca la ludogorets? aia au deja portar, pe moti :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează