FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Şiman: "Iancu e protejatul lui Dragomir. Să tacă din gură, e un diversionist"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Vasile Şiman, patronul Sportului Studenţesc, a lansat un atac virulent la adresa lui Marian Iancu, despre care spune că este protejatul lui Dumitru Dragomir.

"Domnul Iancu e un diversionist! A avut profesor bun, pe domnul Dragomir. Ce treabă are el să arate acordurile de transferuri? Copos nu trebuia să bage jucătorii, ştia că ăştia sînt mînă în mănă, a făcut o imprudenţă. Iancu să stea în casă, să nu mai vorbească el despre rea-credinţă, el care a făcut atîtea.

Iancu să tacă din gură că eu ştiu prea multe. El e protejatul lui Dragomir. De cînd susţin cauza asta nedreaptă, cei de la Timişoara n-au cîştigat nici un meci. În viaţă, lucrurile necurate pe care le faci se întorc împotriva ta", a spus Vasile Şiman la "Băieţii de la 7", la Telesport.

"De ce credeţi că îl apără Dragomir pe Iancu? Cine credeţi că l-a adus pe Chivorchian la Timişoara? Păi, ce a făcut Chivorchian la Bacau? Avea fonduri de Liga Campionilor şi a avut performante de Liga a II-a. A falimentat şi geamurile la Bacău", a mai adăugat Şiman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
 •  16 Martie 2010, 11:40

du-te simane in piata si vinde paltoane si telefoane ca nu au jucatorii tai ce sa manince.tu mai trebuie sa predai multa istorie pina sa ajungi la nivelul lui iancu.

 •  16 Martie 2010, 10:25

Si depe Marte se vede ca acest excroc "Siman" e vinovatul principal asa cum zice si tudorelu + Reality.Dece s-a coit atata cu vanzarea acestor doi jucatori pana dupa termenul legal de 27 febr.? In tot ce spune acest mizerabil individ care se pricepe la toate,dar sa vorbeasca odata sa aflam ce lucruri asa de grozave are sa ne spuna.Iar voi galeria Guilestiului n-ar trebui sa-l mai lasati sa intre pe stadionul vostru dupa cat rau v-a facut !

 •  16 Martie 2010, 10:08
Postat de pe 15 Martie 2010, 21:10

stefane fa pasi frate.esti cu poli cumva si nu stiu.de ce nu vreti sa recunoasteti odata k a-ti luat bataie pe teren?si dak se da rejucarea meciului tot o sa va batem si o sa va batem rau.acuma pt rezultatele slabe din ultima perioada cautati tot felul de scuze in loc sa cautati antrenor k ai nu aveti. aveti un lot foarte bun dar nu aveti antrenor.aici e problema voastra.forza rapid

Pai daca esti asa de convins de asta,de ce au mai fost folositi in meciul cu Poli ? Sunt stelist si totusi imi pare rau ptr situatia asta,pacat de baietii astia doi...oricat de infocat rapidist ai fi frate,trebuie sa recunosti ca au incercat sa faca manarii astia de la voi,eu cred ca din cauza zgarceniei lui Copos,deci voi ar trebui sa fiti suparat pe astia ai vostri,nu pe Iancu care profita de faptul ca aveti o conducere de tot ra-hatul ...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează