FOTBAL  »  Superliga  »  VARGA ŞI BĂLAN SÎNT LA RAPID

Şiman: "Rapid îi are pînă la vară, fără drept de primă opţiune"

Vasile Siman, patron Sportul Studentesc
Vasile Siman, patron Sportul Studentesc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, este convins că Rapid este mult mai puternic după ce i-a achiziţionat pe Dacian Varga şi pe Tibi Bălan şi crede că ambii jucători ar putea juca încă din etapa viitoare, împotriva Politehnicii Timişoara.

 

De ce a durat atît? George Copos a spus de mult că Varga şi Bălan sînt ai Rapidului, dar fotbaliştii ajung abia azi sub comanda lui Manea.

Da, eram înţeleşi de mai multă vreme, dar era vorba de nişte clauze contractuale care trebuiau îndeplinite şi abia acum s-a întîmplat.

Sînt transferaţi tot sub formă de împrumut, ca la Unirea?

Da, pînă la vară sînt jucătorii Rapidului. Apoi vom vedea ce se va întîmpla şi unde vor merge. Redevin ai Sportului Studenţesc.

Rapid are drept de preempţiune?

Nu. Nu există o astfel de înţelegere. Repet, pînă la vară. Bine, dacă oferta din Giuleşti va fi cea mai bună, ei pot continua acolo. Însă doar la modul ăsta.

De ce Rapid?

Păi, avem o relaţie veche şi bună cu Rapid. Iar lui Tibi şi lui Dacian le-a convenit ce li s-a oferit. În plus, Copos chiar i-a dorit mai mult decît oricare alt patron de la noi.

Este suficient să iei doi jucători ca să reintri în lupta pentru titlu?

Rapid trebuie să demonstreze întîi prin joc şi rezultate. Eu sînt convins însă că se vor bate pentru primele locuri. Nu doar pentru că i-a luat pe Varga şi pe Bălan, dar cu atît mai mult.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  03 Martie 2010, 17:28

Simane ,tu esti mai "tare" ca Copos,(cacofonie intentionata). Pe unde calcati voi , nici iarba nu creste...

 •  03 Martie 2010, 15:33

Ce bine s-a miscat jiji in perioada de transferuri! A luat tot sa-mi b@g pl@! N-a mai lasat nimic si pentru altii...

dutinian
dutinian  •  03 Martie 2010, 14:42

dupa atat amar de vreme s-au inteles si astia,sper sa isi revina si echipa ca daca nu cam la revedere cu titlul.FORZA RAPID!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close